2777
2789

قرص مکیدنی لاکتوگام بگیر هر هشت ساعت بخور ،باکتریهای پروبیوتیک داره ویروس سرماخوردگی یا کرونا ... رو از بین میبره، مرتب آب نمک کن ،بینی و حلق، 

جوشونده شوید+ نعنا+ زنیان +عسل رو حتما بخور

سوپ گندم با سیر و زنجبیل فراوون داغ داغ بخور

عزیزم 

روزی یه لیوان دمنوش پونه بخور.یعنی یه با یه قاشق غذاخوری پونه خشک و یه لیوان آب داغ دمنوش درست کن /روزی یک بار میل کن

یه قاشق عسل رو با یه قاشق آبلیموی طبیعی و یه لیوان آب به صورت شربت درست کن بخور(با آب داغ درست نکن چون عسل وقتی حرارت ببینه سرطان زاست)

روزی یه حبه سیر بخور.

من اینا رو انجام میدم هر روز بهتر میشه گلودردم .البته غذاهای سرخ شده و ادویه جات و ترشیجات هم نخور

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص مکیدنی لاکتوگام بگیر هر هشت ساعت بخور ،باکتریهای پروبیوتیک داره ویروس سرماخوردگی یا کرونا ... رو ...

اهان ممنونم عزیزم 

همیشه بزرگ ترین ضربه هارو نزدیک ترین آدما بهت میزنن💔💔ی تتلیتی ام 😈
عزیزم  روزی یه لیوان دمنوش پونه بخور.یعنی یه با یه قاشق غذاخوری پونه خشک و یه لیوان آب داغ دمن ...

مممنونم ❤

عزیزم  روزی یه لیوان دمنوش پونه بخور.یعنی یه با یه قاشق غذاخوری پونه خشک و یه لیوان آب داغ دمن ...

به نظرت عنبرنسا خوبه براگلو درد

قرص مکیدنی لاکتوگام بگیر هر هشت ساعت بخور ،باکتریهای پروبیوتیک داره ویروس سرماخوردگی یا کرونا ... رو ...

نه عزیزم دود عنبر نسارا  برا گلوت ک بدتر اذیت میشی.عنبر نسارا بیشتر برا بقیه عفونتها مثل عفونت واژن و اینا شنیدم ب کار میره‌

ولی دمنوش پونه و سیر رو انجام بده ،یه روزه خوب نمیشی ولی هر روز نسبت ب روز قبل عفونت گلوت کمتر میشه. من یه هفته ای هست انجام میدم سرفه هام و عفونت هر روز کمتر میشع ولی هنوز کامل خوب نشدم باید ادامه بدم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

عزیزم من دیشب یه تاپیک زدم موادی ک عفونت گلو و سرفه ها رو تشدید میکنن بخونش کمکت میکنه.

راستی آب و مایعات هم زیاد استفاده کن.

نه عزیزم دود عنبر نسارا  برا گلوت ک بدتر اذیت میشی.عنبر نسارا بیشتر برا بقیه عفونتها مثل عفونت ...

اهان چه خوب مرسی

عزیزم من دیشب یه تاپیک زدم موادی ک عفونت گلو و سرفه ها رو تشدید میکنن بخونش کمکت میکنه. راستی آب ...

حتما ممنونم