سلام خانوما رفتم سنو ان تی گفتن یه دور بند ناف داره 😭دارم سکته میکنم از ترس ایا باز میشه ؟؟ باز برم سنو دکترم دوشنبه میاد مطب باهاش در تماس بودم گفت مشکلی نیست ولی دلم اروم نمیگیره
کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم بخدا منم همین فکرو میکردم ولی رفتم اینو گفت انگار گوشام هیچی نشنید 😭
نگران نباش باز میشه حتما
کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔
ترو خدا برام دعا کن من بعد دوسال و نیم اقدام و دوتا خارج از رحم باردارشدم ترو خدا برام دعا کن چند رو ...
حتما عزیزم