2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 75 پست

منم  دوتا ازاین امپول رو زدم بجا اینکه بارداربشم رفتم سونو دیدم کیست شده فولیکولم 😯😯

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
منم  دوتا ازاین امپول رو زدم بجا اینکه بارداربشم رفتم سونو دیدم کیست شده فولیکولم 😯😯

آره عزیزم چون فولیکول بالغ داشتی باید آمپول آزاد سازی میزدی تا فولیکولا تبدیل به کیست نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزهفتم پری فولیکولم ۲۱بود روز دهم ۲۴روز سیزدهمم ۳۴ که دکتر گفت کیست شده مردشور آمپول ازاد سازی رو ببرن درضمن مشکل نازایی هم ندارم فقط خاستم برا جنسیت بچه ....

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

[QUOTE=215036104]نظرشما درمورد بی بی چک من چیه بالا توضیح دادم[/QUOTEاسمش چیه 

اگه مارک مدی کوره. که اصلا سرتا پا تستاش خطاست من مدیکورو اصلا قبول ندارم

اگه باردار نباشم از ماه دیگه برای بارداری اولم hcg زدم

میدونی فولیکول چند داشتی 

امپول hcgهیچ کاربردی نداره فقط اگه فولیکول داشتی اونارو آزاد میکنه تا کیست نشن واینکه باعث میشه پریودت منظم باشه

آره عزیزم چون فولیکول بالغ داشتی باید آمپول آزاد سازی میزدی تا فولیکولا تبدیل به کیست نشن

من فولیکولم ۲۱بود زدم چهار روز بعدش رفتم سونو گفت کیست شده فولیکولت

فولیکولا خوب بوده چون سروقت آزادسازی نزدین کیست شده

۲۱بود فولیکولم اما سونو گفت ازاد نشده چراشم نمیدونست تعجبم کرد 

😔😔گیج شدم به خدا انقدر تاریخ و روز و ساعت حساب کردم الانم که این بازی بی بی چک ها

عزبزم مارک چی استفاده کردی موقع پریودت کی هست تا راهنمایت کنم 

عزبزم مارک چی استفاده کردی موقع پریودت کی هست تا راهنمایت کنم 

من ۶آبان hcgزدم و ۱۹آبان دوبار بی بی چک روژان تست کردم با۳ساعت فاصله که اولی کمرنگ شد ودومی پررنگ