rose_flowerr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 42 عنوان خواستگاری 144 بازدید | 10 پست .سلام. خانوما میشه کمکم کنین.امشب خواستگاریمه از صبح باانرژی کارارو کردم و تقریبا خوشحال بودم ولی الان دودل شدم ، شک دارم ، نمیدونم واقعا میخام یا نه😭😭 شما هم همینطور بودین؟ 1400/08/20 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 طبیعیه ،مال خستگیه و استرس ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3462 مگه از قبل میشناسیش؟ 🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋
rose_flowerr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 42 حس می کنم فکر می کنی که یه کالایی که دیگران میخوای یکی ورت داره 😐 ولی جدا از شوخی اینقدر استرس رو ... نه اون حس رو ندارم فقط میترسم پشیمون شم بخاطر قیافش فقط .
مریممم_خانوم عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5693 شک قبل از خواستگاری؟ بزار بیاد با هم حرف بزنید بعد نظرتو بگو کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏
rose_flowerr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 42 طبیعیه ،مال خستگیه و استرس میدونی اخه شش ساله ما همو میشناسیم و الان که اومده خواستگاری اینجوریم.تصور این بود همچین روزی از خوشحالی بال در بیارم نه دودل باشم😶
rose_flowerr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 42 شک قبل از خواستگاری؟ بزار بیاد با هم حرف بزنید بعد نظرتو بگو اخه ششساله دوستیم کامل میشناسیم فقط بقیه میگن قیافش فلانه منم میترسم ب مشکل بخورم
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 میدونی اخه شش ساله ما همو میشناسیم و الان که اومده خواستگاری اینجوریم. تصور این بود همچین روزی از خ ... عه خومث خودمی پس🤣آخی چروزایی داشتم 😁ولی ن گلم طبیعیه اینا ،وقتی ب خوبیاش واینک بگی وای یعنی بعده این همه مدت اون چیزی کمیخاستیمداره میشه و فلان😍🤗یکم رویا پردازی کنی حس خوبه دوباره میاد 😉 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3462 اره شش سال دوستیم اووووووو ۶ سال دوستی حالا که رسید به قسمتای خوبش دودل شدی🤔 در هر صورت بازم دیر نشده باید بشینی بیشتر فکرکنی که میخوایش یا نه الانم چیزی نشده فقط خواستگاری هست بزار بیان اصلا به چیز دیگه فعلا فکرنکن تا بعد بهتر بتونی فکرکنی و تصمیم بگیری 🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋
rose_flowerr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 42 اووووووو ۶ سال دوستی حالا که رسید به قسمتای خوبش دودل شدی🤔 در هر صورت بازم دیر نشده باید بشینی بیشت ... 👌👌👌👌