2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 40 پست
راحت می تونید انحصار وراث کنید...ارثتون رو بگیرید..ولی اگه مشکل مالی ندارید می تونید صبر کنید..ولی ب ...

نه پدرشون نزده مطمئنم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بزار شوهرات خودش اقدام کنه و تو چیزی نگو این طوری بهتره خدا رو شکر که فعلا بهش احتیاج ندارید 

بابت این ۸ساله که اونجا ساکن هستند مستاجر حساب میشن و موقع تقسیم ارث کرایه ی این سالها حساب میشه و از ارث کم میشه

برادر بزرگتر مهندس عمرانه و خودش ساکن اونجاس  و عین خیالش نیست  من واقعا با اینکه مشکل م ...

به نظرم وکیل بگیرن تا وکیل قانونی پیگیری کنه!  دادگاه یا مجبورشون می کنه سهمتون بخرن یا خونه رو بزارن برای فروش!   اینها هم که مشکل مالی ندارند!  

شما از برگزیدگان خدا هستید!!!   واله ما که شناختیم جز اذیت هیچی ندیدیم!!  پیرمون کردن ...

😂😂😂😂

البته همیشه در حال کنکاش تو زندگیم هستن

و همیشه میکنه من و همسرم و از هر طریقی که میتونن بهم می ریزن 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
به نظرم وکیل بگیرن تا وکیل قانونی پیگیری کنه!  دادگاه یا مجبورشون می کنه سهمتون بخرن یا خونه رو ...

من خیلی دوست دارم ولی همسرم ادم آروم و بی حاشیه ایه و دوست نداره تمرکزش از کارش بره سمت چیز دیگه ... 

من بعضی وقتا به خودم میگم چجوری اخه بعضیا دلشون میاد با برادر کوچیکتر خودشون که پدر و مادر ندلره اینطوری رفتار کنن ... 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من خیلی دوست دارم ولی همسرم ادم آروم و بی حاشیه ایه و دوست نداره تمرکزش از کارش بره سمت چیز دیگه ... ...

برای من همچین اتفاقی افتاد!!  اگه بدونی چه دعوایی شد و چه جیغ هایی می زدند که چرا شوهرم حرف ارثیه رو زده!!   بعد از اون همه روابط تا چند سال از هم پاشید!!! ولی اگر برگردم به گذشته باز این کار می کنم!  چون اون زمان حس بدی داشتم  حس می کردم همه اش دارند از شوهرم سو استفاده می کنند!  حقش نمی دهند هیچ! همیشه هم انتظار داشتند تو هر کار و مهمونی بدویم و کمکشون باشیم و خلاصه نوکر بی جیره و مواجب اونها باشیم!!  

حداقل اگر ارثش ندادند ولی دیگه شوهرم مثل قبل تحویلشون نمی گیره!  انگار بعد اون قضیه تازه فهمید خواهراش حرف پول که می شه تبدیل به چه موجوداتی می شن!!!!  حداقل از زندگی ما بیرون رفتند! 

خواهر اگه از این پر روهایی باشن که ما داریم تا 20 سال دیگه هم اونجا میشینن، 

اگه شوهرت کم رو و حرف نزن باشه اونام لذت میبرن از خونه ی مفتی که گیرشون اومده

بنظرم با آدمای پر رو نباید بی خیال بود، اونا توی رفاه نشستن بفکر شما نیستن که

با یه وکیل مشورت کنید، بعدم درخواست تصمیم ارث بدید شوهرت وگرنه تا 20 سال دیگه هم وضع همینه 

شیوه ی این جور آدما خودتو بزن به اون راهه