2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 40 پست
خب باز خوبه سندتونو گرفتید  ولی کار خاصی نمیشه کرد چون همه به یه اندازه سهم دارن و باید همه با ...

نه سند نگرفتیم ... فقط برگه انحصار وراثت دارن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من دخالت نمیکنم  از نطر مالی هم احتیاجی ندارم خودم  چون خودم پزشکم  خونه ای که ساک ...

اصلا ربطی به نیاز شما ندارن این حقتونه،خصوصا اینکه مادرشون هم در قید حیات نیستند ،من فکر کردم مادرشون هستند و بقیه به احترام مادر ملک رو تقسیم نکردند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه خونهدما رو پدر من بهمون دادن 

راحت می تونید انحصار وراث کنید...ارثتون رو بگیرید..ولی اگه مشکل مالی ندارید می تونید صبر کنید..ولی باید خواستن باشه نزن خونه رو به نام بزن..شاید قبلا پدر شوهرتان این کارو کرده...مثل دایی من ۴دنگ خونه مادربزرگم برا دخترا بوده..وقتی مادر بزرگم زنده بوده رفته مخشو زده کل خونه رو زده به نام خودش...این خونه رو هم خاله هام تو مجردی کارکردن زمین رو خریدن ونصف خونه رو ساخته بودن...داییم هزارتومان خرج نکرد...همش پیش دوست و رفیق بوده....

افرین چون آخر سر میگن زن فلانی برادران رو ب جون هم انداخت دیدم ک میگم

خوب بگم چه اهمیتی داره 

بالاخره هرکس حقش میخواد

اونا عین خیالشون نیست 

اینا که نباید ساکت شن

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
من دخالت نمیکنم  از نطر مالی هم احتیاجی ندارم خودم  چون خودم پزشکم  خونه ای که ساک ...

به هر حال حقتون هست ولی وقتی یه عده نمی فهمند که دارند حق شما رو ضایع می کنند  بحث کردن باهاشون فقط باعث اعصاب خوردی خودتون می شه!!!  

خب با برادر بزرگتر منطقی و با احترام درمیون بزارید،من فکر میکنم اینا چون می‌بینند شما خونه دارید و ا ...

برادر بزرگتر مهندس عمرانه و خودش ساکن اونجاس 

و عین خیالش نیست 

من واقعا با اینکه مشکل مالی  ندارم خیلی برام عجیبه رفتارشون 

چون ۷ سال پیش که ما ازدواج کردیم شوهرم سربازی هم نرفته بود و کار هم نداشت جفتمون دانشجو بودیم همسرم کار دانشجویی میکرد 

گفت حقمو بدید عروسی بگیرم و هیچی به خدا حتی یک قرون کمک نکردن حتی هدیه عروسی هم ندادن و ما با کمک پدرم خوته رهن کردیم و همسرم هم با کار دانشجویی یه عروسی گرفت و وسایل هم کم کم خریدیم با کمک پدرم تا الان که اوضاعمون بهتر شده و باز هم با کمک پدرم خوته خریدیم 

ولی اینا تو همه ی این سالها حتی حرف از حق همسرم نزدن 

به هر حال حقتون هست ولی وقتی یه عده نمی فهمند که دارند حق شما رو ضایع می کنند  بحث کردن باهاشون ...

عزیزم ما اصلا رفت و امد نداریم باورش سخته ولی من فقط یکبار جاریهامو تو عروسیم دیدم 

تا حالا بهشون گفتین؟  اگه چیزی نگین اونها هم حالا حالا اونجا موندگار هستن!  می تونید پیشنه ...

۷ سال پیش گفتیم ولی هیچ کاری نکردن هرکی وضعیتمون رو دید گفت شکایت کنید ولی ما نکردیم

برادر بزرگتر مهندس عمرانه و خودش ساکن اونجاس  و عین خیالش نیست  من واقعا با اینکه مشکل م ...

عجب پس اونا قصد ندارن حقتونو با زبون خوش بدن

ولی خوب شکایت کردن هم بدیهای خودشو داره

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵