2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگرن چجوریاس؟

یه طرف صورتمو چشمم،همراه باتهوع و سرگیجه،داغی سر

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

هیچی.لعنت بهش.

وقتی اوج میگیره یه شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزن و یه  قرص سوماتریپتان ۵۰ بخور.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

واسع من که خواب و مفنامیک اسید 

اونقد استامینوفن خوردم دیگه جواب نمیده

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش

داروهایی که گفتمو مصرف کن و برو تو اتاق دروقفل کن چراغون خاموش کن تو گوشات یه چیز بذار صدانشنوی.تو تاریکی و سکوت محض بگیر بخواب.فروکش میکنه

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

واقعا لعنت بهش دیگه دق کردم از دست این میگرن لعنتی ...دو روزه هم میگرنم گرفته هم گوش درد شدید دارم هم دندونم درد میکنه.دلم میخواد سرم و ببرم بندازم دور

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?
واقعا لعنت بهش دیگه دق کردم از دست این میگرن لعنتی ...دو روزه هم میگرنم گرفته هم گوش درد شدید دارم ه ...

من دلم میخواد با آجر انقدر بکوبم تا کلا له و نرم بشه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
من ك بقول دكترم بدترين نوع ميگرن رو دارم دو سالم دارو خوردم هيچي ب هيچي جهنم روزگار ميگرن

من برم دکتر یعنی جواب نمیگیرم؟

تا وقتی دارو میخوردین خوب بودین؟؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹