2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه الکی.سر دوروز بیناییم کم شد تزریق انجام دادم تو چشمم الان دکترا جواب نمیدن من گوگل کردم و ...

عزیزم آنقدر نا امید نباش.جلو جلو نرو..

متوسل شید به امام حسین ع،

چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس بگیرید

کامل خوب میشید حتما

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
نمیدونم چه جوریه یادم میدی؟

عزیزم، این چله خیییلی خاصه،

بخدا خیلی حاجت ها داده..

بعد یه جوری هم هست که بعد شب سی ام تو عالم خواب بهت نشونه میدن در مورد حاجتت..

من مطمیم خوب میشی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
عزیزم، این چله خیییلی خاصه، بخدا خیلی حاجت ها داده.. بعد یه جوری هم هست که بعد شب سی ام تو عالم خو ...

خوب چیکار کنم بهم بگو.خداکنه خواهر.من ی دختر ۸ ساله دارم.دارم واسه اون جون میدم.نمیدونم که بچه ام چی میشه بعد ازمن

دختر۹ ساله.پسرم
دارم خفه میشم.نمیدونم خودکشی کنم.نمیدونم کجا برم.دیگه بریدم.پشت شبکیه ام خونریزی کرده اگر خون جمع نش ...

براتون درخواست فرستادم خدا کنه بتونم کمکی کنم بهتون.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین عزیزم، خیلی مفصله توضیحش..

اما اول ازت می‌خوام تو نت همینو سرچ کنی، یه تایپک مفصل در مورد این چله برات میاد و پر از حاجت روایی ها، ببین چه کسایی با چه مشکلاتی حاجت گرفتن..

اینو سرچ کن..

هر کی حاجت سخت داره بیاد بریم در خونه امام حسین گدایی..

خودم هم دوبار 

در موردش تایپک زدم..

لطفا برو نگاه کن..

باز اگر متوجه نشدی، 

به ایدیم تو تل گرام یا ایتا پیام بده،

صوت سید ابراهیم ( شاگرد آیت الله حق شناس) رو برات بفرستم که قشنگ واضح توضیح داده.

@nafas_aseman_313

سلام عزیزم،نگران نباش،من خانم ۶۰ ساله ای رو می شناسم که این اتفاق افتاد براش و سالهاست که بینایی داره،یک عمل انجام داد و هرماه تزریق درون چشم.منتها باید پیش فوق تخصص شبکیه بری و هرکاری لازمه انجام بدی،با آرزوی سلامتی

خوب چیکار کنم بهم بگو.خداکنه خواهر.من ی دختر ۸ ساله دارم.دارم واسه اون جون میدم.نمیدونم که بچه ام چی ...

دور از جونت عزیزم

..من مطمینم شفا میگیرید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز