2777
2789
عنوان

از خودم از خدا از همه بدم میاد

967 بازدید | 37 پست

دلم میخاد بمیرم راحت شم دیگ تحمل ندارم چقد بدبختی بکشم دیگ اعتقادمو ب خدا ازدست دادم فک میکنم وجود نداره خستم خیییلی خسته دوسالگی مادرمو ازدس دادم پدرم بزرگم نکرد پدربزرگ مادربزرگ مادریم بزرگم کردن بیست سالگی شوهرمو از دست دادم و خونه مادر شوهرم زندگی میکنم چرا خدا منو نمیبینه چرا عزیزامو میگیره خودمو میزاره ک فقط ببینمو ذره ذره بمیرم 

خدا بدلت ارامش بده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نمیکنم خدایی باشه اصلا 

نمیدونم هست یا نه ولی خیلی جاها بعد صدا زدنش کارم راه افتاده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
باز خوبه پدربزرگ و مادربزرگت دوستت داشتن و بزرگت کردن    نگران ازدواجم نباش عزیزم تو جوونی ...

نگران ازدواج نیستم نگران اینم ک عمرم دراز باشه هیچی دلم نمیخاد جز مرگ

[QUOTE=215005561]این ناامیدی خودتو عذاب میده مطمئن باش بعدا به آرامش میرسی خیلی خستم بخدا دلم گرفته بغض داره خفم میکنه مگ ی ادم چقد تحمل داره مگ از خدا جز آرامش چی خاستم

[QUOTE=215005561]این ناامیدی خودتو عذاب میده مطمئن باش بعدا به آرامش میرسی خیلی خستم بخدا دلم گرفته ...

عزیزم  میدونم زندگی بعضی وقتا خیلی طاقت فرسا میشه ولی خب اگه با خدا قهر کنی دیگه مهربونیاشو نمی بینی پر خشم میشی خیلی حس بدی داره

تحمل کن درست میشه:)

تنهایی رو بپذیر:)