2777
2789
عنوان

خواب

54 بازدید | 13 پست

امروز خوابهای خیلی عجیبی دیدم چند روزه دارم میبینم و یکی یکی داره تعبیر میشه امروز به آب روان گفتم و صدقه کنار گذاشتم هربارم بعد اینکه خوابم تعبیر میشه تو خواب بعدی یه صدایی میگه دیدی گفتم این خوابها تعبیر داره

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

عزیز بعضی از خوابها شیطانیه فقط بخاطر اینکه شیطان لعنتیه وسوسه کنه و فکر تو درگیر کنه 

عزیزم آقا رسول الله میفرمایند خواب خودتونو خودتون تعبیر کنین من همیشه خوب تعبیر میکنم حتی اگه بدترین و وحشتناک ترین خواب باشه طبق گفته پیغمبر ب فال نیک میگیرم صدقه بذار و قرآن بخون هیچ اتفاقی نمیوفته ب خودتم تلقین نکن ک خوابت تعبیر میشه 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد

امروز خواب دیدم سر آلت همسرم جدا شده و من میگم نمیخوام چرا اینطوری شده اونم میگه اشکالی ندارم درست میشه دوباره و از دستم میگیره تا دوباره بیاره سر جاش

و بعدش هم من رفتم یه جایی نمیدونم کجا بود چندتا پرنده خیلی قشنگ و عجیب دیدم مستم نیومدن دستم و دراز کردم یکیش که رنگش زرد بود و دمش بلند و خوشگل اومد رو دستم مادر شوهرم صدام کرد خواستم برگردم اما پرنده رو هرجا میزاشتم اون یکی ها میخواستن بزننش برا اینکه با من دوست شده منم گذاشتم رو شونه خودم اما موقع برگشت دادم به صاحبش گفتم نزار اون یکی ها اذیت کنن آخرش هم همون صدا گفت دیدی خوابهای دیروز تعبیر داره اینم داره

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز بعضی از خوابها شیطانیه فقط بخاطر اینکه شیطان لعنتیه وسوسه کنه و فکر تو درگیر کنه  عزیزم آ ...

تورو خدا بیا یکم آروم کن از استرس مردم من

جانم بگو عزیز

من از این خوابها خیلی میترسم از همه چی میترسم حس میکنم تو خونم یه چیزی هست اما هیچکس حرفم و باور نمیکنه

من از این خوابها خیلی میترسم از همه چی میترسم حس میکنم تو خونم یه چیزی هست اما هیچکس حرفم و باور نمی ...

نباید هم باور داشته باشن 

عزیزدلم اینا وسوسه شیطان برای درگیری ذهنته تو قرآن بخون نماز بخون 

من هروقت مشکلی داشته باشم وضو میگیرم دورکعت نماز میخونم مشکلمو به خدا میگم بعد قرآن باز میکنم باور کن معنی همون صفحه جوابتو میده انگار خدا داره باهات حرف میزنه

نباید هم باور داشته باشن  عزیزدلم اینا وسوسه شیطان برای درگیری ذهنته تو قرآن بخون نماز بخون&nb ...

به خدا تا یه ماه پیش اصلا نماز هام قضا نمی شد نمیدونم چی شده دیگه واسه نماز صبح بیدار نمیشم و بیشتر نماز هام قضا میشه

به خدا تا یه ماه پیش اصلا نماز هام قضا نمی شد نمیدونم چی شده دیگه واسه نماز صبح بیدار نمیشم و بیشتر ...

خب خواهری شیطان لعنتی همین و میخواد دیگه در روز ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه رو زیاد تکرار کن نمازتو قسم بخور ک بخونی اول هرکاری اسم خدا رو بگو شیطان رو هم لعنت کن 

هر وقت این فکر اومد تو ذهنت رو قلبت دست بکش سه بار بگو الا بذکر الله تطمئن القلوب 

سه بار هم سوره مبارکه کوثر و بخون خیلی کارسازه

خب خواهری شیطان لعنتی همین و میخواد دیگه در روز ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه رو زیاد تکرار کن نماز ...

ممنون گلم حتما این کارو میکنم بیشتر شورت ناس رو میخوندم

ممنون گلم حتما این کارو میکنم بیشتر شورت ناس رو میخوندم

انشالله دلت آروم میشه آجی ب خدا اعتماد کن 

آخر شب یه حمد و چهار قل و بخون عالیه

راستی سوره مبارکه محمد هم معجزه می‌کنه ۳8 آیه بیشتر نیست برای همه مشکلات خوبه

باشه حتما سعی میکنم بخونم حتما ممنون خدا ترس منو از بین ببره کاش

باشه حتما سعی میکنم بخونم حتما ممنون خدا ترس منو از بین ببره کاش

دائم با خودت تکرار کن بجز خدا از هیچکس نمی‌ترسم منم خیلی ترسو بودم ولی الان اصلا