2777
2789

زندگی خیلی افتضاحی دارم ک باعث شده ایمانم ضعیف بشه خدا رو خیلی دوست دارم و همیشه ب یادشم اما خیلی وقته نماز نخوندم الان صدای اذان رو شنیدم دلم گرفت 😢

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

عنوانت منم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم

کم کم با خودم میگم خدا هست اصلا وجود داره؟ اگه هست عادله؟

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

پاشو وضو بگیر نمازتو بخون دلت اروم بگیره عزیز. خدا مهربونه 🥺

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نظر منع کسی ریپ نزع اگ مخالفع حوصلع بحث ندارم  

ببین حتمن نباید با نماز ب خدا نزدیک بود همین ک باهاش حرف بزنی کافیع من قبلن نع نماز میخوندم نع حرف میزدم باهاش ولی الان با اینک نماز نمیخونم ولی با خدا حرف میزنم خیلیییی تو زندگیم تاثیر گذاشتع

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
وایییی بخاطر زجرایی ک کشیدم ب بودنش شک کردم😔💔

🙁💔 من بودنش شک ندارم فقط نمیدونم چی در من دیده ک انقدر فکر میکنه تحملم بالاس....شایدم همینطوره اما دیگ بریدم

نظر منع کسی ریپ نزع اگ مخالفع حوصلع بحث ندارم     ببین حتمن نباید با نماز ب خدا نزدیک بود ...

اخه فکر این ک چطور اون دنیا جواب بدم مثل خوره افتاده ب جونم

توبه شکستی بازآییی

هزار بار شکستم هزار بار قول دادم ک اینبار نمیشکنم باز....از خودم از بی ارادگیم بدم میاد