2777
2789
عنوان

میخوام سگ بخرم

488 بازدید | 23 پست

سلام من میخوام سگ بخرم اما میترسم پارس کردنش همسایه هارو اذیت کنه…سگ بسیار کوچولوییه و اپارتمانیه بنظرتون بخرم یا نه اصلا؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

جان من اول شرایطت رو بسنج، رفتیم جایی تمام زندگیشون مو سگ ، جیش سگ، کثافتش، یع شام میخاستیم بخوریم میومد تو سفره،  صاحب سگه که اصلا به تمیز کاریش اهمیت نمیداد حیوون بیچاره رو

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جان من اول شرایطت رو بسنج، رفتیم جایی تمام زندگیشون مو سگ ، جیش سگ، کثافتش، یع شام میخاستیم بخوریم م ...

چشم حتما

یه اتاق خالی دارم که مختص به اون میخوام بزارمش کنار…

[QUOTE=214985970]اگه صدا کنه متاسفانه همسایه ها مجبورت میکنن که نگه نداری و گناه داره چون عادت میکنه ...

نه واقعا ، خودم ایران نیستم اما میدونم تو همسایه های آشناهام که میارن و چند وقت بعدمجبور میشن به دیگران بدنش .

تربیتش کنی که صدا نده هرکسی از پشت در رد میشه،یه عده آموزش میدن واسه همچین چیزایی درست در جریان نیستم

و اینکه نخر سعی کن از جاهایی که رایگان واگذار میکنن بگیر

اگر میبیی واقعا میتونی نگه داریش بیار سگ،چون سگ بهت وابسته میشه و بعد بخوای بدیش به یکی دیگه گناه داره

من و دخترم عاشق سگ کوچولو هاییم، طبقه پایینمون یکی داره هر بار می‌بره میاره ما نگاش میکنیم اصلا هم صدا نمیکنه آرومه ،دخترم هم خیلی دوست داره همش میگه بگیریم منم دودلم

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
من و دخترم عاشق سگ کوچولو هاییم، طبقه پایینمون یکی داره هر بار می‌بره میاره ما نگاش میکنیم اصلا هم ص ...

میشه بگید نژادش چیه؟ یا اگه ممکنه برام بپرسید🙏🏻خیلی حیاتیه

میشه بگید نژادش چیه؟ یا اگه ممکنه برام بپرسید🙏🏻خیلی حیاتیه

نژادش ک نمی‌دونم ،باهاش آشنایی هم ندارم ک بپرسم ازش گلم، فقط موقع رفتن اومدن از پنجره تو پایین آپارتمان میبینیمش

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!