2777
2789

من دوسه ماه پریودام بهم ریخته بعد یهفته از اتمام پریود مجددپریود شدم یبارم بعد دوهفته شدم، رفتم دکتر و سونو ۔۔۔

قرص دوفاستون داد و قرص روکینم گف ماه بعد بخور

من ۱۱شبه دوفاستون خوردم امشب ده روز مونده به پریودم درد و حالتای قبل پریودی دارم رفتم نت دیدم نوشته دوفاستونو ده تا بخوری بعدش پریود میشی اگه اینجوریه چرا دکتر بهم‌نگفت؟

اخه چه کاریه یه قرصی بخورم زودتر پریود شم😩

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

شبی یک یا دوتا دوفاستان میدن ب مدت ده شب قطعش ک بکنی چند روز بعد پری میشی بعد از روز ۱۷ پری باز هر شب دوتا دوفاستان ب مدت ده شب و این چرخه ادامه داره 

البته بنظرم دوفاستان مشکل رو ریشه ای حل نمیکنه فقط تا وقتی بخوریش اوکی هستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۳۰روزه میشم با دوفاستون

پس‌یعنی میگی ربطی به دوفاستون نداره؟

اعصابم خورده سه ماهه بیشتر روزاشو پریودم😩

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
منم دوفاستون مصرف میکنم. برای تنظیم شدن پریود هستش.از روز چهاردهم پریود۰ ۱ دونه مصرف میکنم.حدود یه ه ...

خب همین دکتر من چرا نگفت از روز ۱۴م من دوروز بعد اتمام پریودم رفتم پیشش تاریخ پریودمم گفتم،گف از امشب شروع کن بخور

پس‌یعنی میگی ربطی به دوفاستون نداره؟ اعصابم خورده سه ماهه بیشتر روزاشو پریودم😩

از ۱۴ سیکلم شبی یدونه میخورم تا ۱۲روز بعدش ۵روز بعد قطع دوفاستون پری میاد و ۳۰روزه میشم

تو چطور مصرف میکنی؟ باید از وسط سیکل شروع کنی؟

از ۱۴ سیکلم شبی یدونه میخورم تا ۱۲روز بعدش ۵روز بعد قطع دوفاستون پری میاد و ۳۰روزه میشم تو چطور مصر ...

دکتر چراا ب من نگف؟

روز هفتم پریودم بود تموم شده بود تازه، گف شروع کن بخور

دکترا حواس ندارن خواهر از ۱۴ ام شروع کن

دیگ یکاری کرد من بدبخت مجددپریود شم تو یه ماه

هعی خدا