2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😥😥😔

171 بازدید | 13 پست

الا دیگه ۶ماه میشه شوهرم درماه فقط ۱۰روزخونس اون ده روزم پشت سرهم نیست اصلا نمیتونم تحمل کنم این وضعیت همیشه من وپسرم تنهاییم  کاش شغلش آزاد بود هرشب ازترس وتا ۵ صبح بیدارم هواروشن میشه خوابم میبره دیگه خسته شدم ازتنهایی تواین خونه😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش شرایطمون باهم عوض میشد شوهر من انقد بداخلاقه اصن دوس نداریم خونه باشه وقتی میره جایی ما عروسی می ...

خخخخ این وضعیت تو خوته مامانمه

بابام بیرون بره انگار عروسی هس خونه بیاد ماتم..منم دوس دارم شوهرموبیشترباما باشه ولی..

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
منم ساعت کاری شوهرم زیادع هم خسته میشه هم وقتش به ما نمیرسه.... نگوکاش ازاد بود چون برا من آزاده

آخه اونجوری اختیارش دست خودش بود انقدم خطرناک نبودمن هرلحظه استرس داشته باشم 

خخخخ این وضعیت تو خوته مامانمه بابام بیرون بره انگار عروسی هس خونه بیاد ماتم..منم دوس دارم شوهرموبی ...

واقعن. خب آدم بداخلاقو هیشکی دوس ندارم حتی سرسفره هم دعوا راه میندازه چندبار سفره پرت کرده انقد دلمون می‌شکنه بخاطر کاراش ما هم دیگه غذامونو تو اتاق دیگه میخوریم اونم عین بچه یتیما تنها هی آه می‌کشه میگه بزار بمیرم قدرمو بدونین میگم سریع بمیر راحت شیم از دست

واقعن. خب آدم بداخلاقو هیشکی دوس ندارم حتی سرسفره هم دعوا راه میندازه چندبار سفره پرت کرده انقد دلمو ...

چقدرشرایطت مث منه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘