2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چیزی الان نمی دونم فرقش با کارهای گرافیکی چیه 

افترافکت برای ساخت تیزر و تدوین فیلمه..پریمیرم مشابهشه...کورل برای ساخت لوگو ببشتر کاربردداره..فتوشاپم ک میدونید..ایلستریتورم ترکیب کورل و فتوشاپه

افترافکت برای ساخت تیزر و تدوین فیلمه..پریمیرم مشابهشه...کورل برای ساخت لوگو ببشتر کاربردداره..فتوشا ...

میشه بگید شما کجا فتوشاپ حرفه ای آموزش دید وچقد هزینه کردید وچطور ازش درآمد زایی میکنید؟ درآمدش چطوره؟

تبدیل عکس ساده به آتلیه ای باانواع تم ماهگرد، تولد، یلدا، نوروز، جشن الفبا، عروسی و...آموزش هم میدم هرکی خواست درخواست بده
میشه بگید شما کجا فتوشاپ حرفه ای آموزش دید وچقد هزینه کردید وچطور ازش درآمد زایی میکنید؟ درآمدش چطور ...

من پایه و بیسشو توی ی کانال تلگرام عضو شدم..اموزشاش هم پولی بود هم رایگان..خب منم بیکاربودم و بی پول😅 نشستم رایگاناشو دیدمو یه کم یادگرفتم ینی مقدماتیشو بلدشدم..بعددیدم نمیشه باید ی اموزش پیشرفته م ببینم..رفتم سر ی کاری منشی شدم ک پول کلاسش دربیاد..پولش جورشد پیشرفته شو رفتم..بعد ازونجا معرفی شدم ی شرکت تبلیغاتی..الان مشغولم.‌بعد مدرک کورل گرفتم....جدیدا ب افترافکت علاقه پیداکردم😅شروکردم یادبگیرم مقدماتی با فیلمای توی اپارات و یوتیوب....‌درامدم بد نیس چون مشغله های دیگ دارم زیادنمیرسم فعلا..توبرنامه م هس واسه پیشرفتو افزایش درامد..تابعدش خداچی بخاد

من پایه و بیسشو توی ی کانال تلگرام عضو شدم..اموزشاش هم پولی بود هم رایگان..خب منم بیکاربودم و بی پول ...

با اموزش خوب روزی دو ساعت وقت بزاری چند وقت بعد حرفه ای میشی 

با اموزش خوب روزی دو ساعت وقت بزاری چند وقت بعد حرفه ای میشی 

خوبه باین تایم میتونید تسلط نسبی پیدا کنید ولی خب قطعا حرفه ای تر شدن با کار کردن بیشترش فراهم میشه. سعی کنید هرچیزی ک بدستتون میرسه خودتونو وادار کنید ک عینشو بزنید‌‌‌.‌.من خودم حتی ی تراکت توخیابون رو زمین میدیدم برمیداشتمو تمام سعیمو میکردم عینشو بزنم..ب نظر خودم این خیلی رو مهارت بیشترم تاثیرداشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز