2789
عنوان

یه سوال

87 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه چند ماهه سرفه خیلی میکنم و مخصوصا شبا یا گاهی خیلی ناگهانی حس میکنم یه چیزی مثل پرز تو گلومه و همش سرفه میکنم و خوب نمیشم ریمم یکم حساسه... تا حالا شما اینطوری شدین؟ بنظرتون آسم گرفتم اخه؟ 😢

" وَ خدایی.... کِه بِه شِدَّت کافیست"

چرا دکتر نمیری

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

از ریه هات عکس بگیر

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو دکتر  احتمالا اسپری میده بهتر میشی  زیاد شوینده استفاده میکنی؟ الکل و ...؟

اوایل کورنا استفاده میکردم ک دکتر وقتی گف استفاده نکن ریت ضعیفه دیگ استفاده نکردم الا با کوچیک ترین خاک و دود حتی پتو رو بکشم تا زیر گردنم یجور نفسم سنگین میشه 

اوایل کورنا استفاده میکردم ک دکتر وقتی گف استفاده نکن ریت ضعیفه دیگ استفاده نکردم الا با کوچیک ترین ...

منم همینجورم 

تازه کرونام گرفتم

الان یکم یه حا تنگ باشه شدوع میکنم نفس بلنددد کشیدن 

ضعیف شده ریه هامون🥺

منم همینجورم  تازه کرونام گرفتم الان یکم یه حا تنگ باشه شدوع میکنم نفس بلنددد کشیدن  ضع ...

حالا این جای تنگ مشکل منم بود دکتر گف بخاطر فوبیامه من فوبیا جاهای تاریک و تنگ دارم اینطور جاها دچار استرس و تنگی نفس میشم قرص ارام بخش داد

درمانش خيلي ساده س . دو روز هم بيشتر طول درمانش زمان نميبره . جگر سفيد از قصابي بخر . روزي چند سيخ كباب كن بخور . دو روز هم روزي دو بار با آب جوش بخور كن . بخوره آب جوش خيلي خوبه . اون بخار آب ريه رو ميشوره . اون جگر سفيد هم ريه رو فوري بازسازي ميكنه . دو روز اين كارو بكن و خوب ميشي .