2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست مشه بیایید

280 بازدید | 31 پست

مادوهرم از زمانی که پسرم به دنیا اومده وسایل شوهرم رو که بعد از اون برادرش هم استفاده کرده و واقعا زوارشون در رفته میاره میده با من. بعد هم با کلی خشحالی و ذوق میارا. من همون اول بهش گفتم خوشم نمیاد بار دست دوم به پسرم بدم. اما اصلا اهمیت نمیده‌ . شوهرم هم میبینه مادر و پدرش ذوق دارن دیگه اون وسیله رو نمیخره. 

از حوله بچگی شوهرم بگیرید. لباس. پتو. تخت....

خسته شدم از دستش. میخواستم پتو بگیرم براش. اومده یه پتو اورده که واقعا کهنه و داغونه. 

تخت میخواستم بگیرم تخت بچگی شوهرم رو اورده اصلا یک وضعیه. حتی خودشم میگه استفاده اش نکرده. بزرگه .منم جا اضافه ندارم. شوهرم هم دیگه تخت نخرید. 

الان بهم میگه سال دیگه یه پتو دیگه دارم اونو میدم بهش. الان این پتو رو بکپشید. 

لباسهای کهنه و قدیمیشپ رو میده به من.

با اینکه نه وضع اونها بده نه وضع ما. نمیدونم دلیل رفتارش چیه. انتظار هم داره همه رو یادگاری نگه داشته باشم. 

شما بودین چیکار میکردین باهاش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چه جالب همین الان همچین تاپیکی بود ،ولی اخه وسایل پدر برا پسر اونم حوله پتو، نپوسیده این همه سال ،مادر شوهرت چه حوصله ای داشته نگه داشته ،مستقیم بنداز سطل اشغال 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم متن طولانی شده شرمنده‌ . و اینکه شامل اینها نیست. ظرف. قاشق. دیگ. بعی چیزا رو استفاده کنم. اما یکسری وسایل دیگه خیلی رو اعصابم هستن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
درکت میکنم. واقعا بدم میاد... با همسرت حرف بزن

فایده نداره. البته اجبارم نمیکنه برای استفاده. ولی دیگه اون وسیله رو نمیخره. میگه هزینه اضافه است. و عملا مجبور میشم ازشون استفاده کنم

چه جالب همین الان همچین تاپیکی بود ،ولی اخه وسایل پدر برا پسر اونم حوله پتو، نپوسیده این همه سال ،ما ...

الان پتو رو گذتم جلو چشم. برگشته میگه میبرم روفو میکنم نو میشه. اصلا از رو نمیره

الان پتو رو گذتم جلو چشم. برگشته میگه میبرم روفو میکنم نو میشه. اصلا از رو نمیره

وای وای وای ،به خدا هزار تا الودگی داره،ببخشید اینا زیاد دنبال زنده کردن خاطرات نیستن خسیسن بیشتر 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
شما هم ی چیز دست دوم ببر برای نادر شوهرت  مثلا لباسی کفشی

اتفاقا خیلی دلم میخواد این کار رو کنم. بد نیست؟ ولی من بار به این کهنگی که اندازه  هم باشه ندارم. باید از خواهرام یه چیز کهنه بگیرم

یکم متن طولانی شده شرمنده‌ . و اینکه شامل اینها نیست. ظرف. قاشق. دیگ. بعی چیزا رو استفاده کنم. اما ی ...

عزیزم یه حرف می تونه شوهرتو وادار کنه چیزای شیک بر بچه ت بگیره راینکه بگی من میخوام مدام عکس از بچه م با وسیله های شیک و نو‌بگیرم که بزرگ شد ببینه و بدونه چقدر برای ما ارزش داشته

بگو بزرگ شد ببینه هم سال هاش باچیزای نو و شیک عکس دارن ولی این با چیزای زوار در رفته تا آخر عمرش یادش می مونه و دلش میشکنه

با همسرت حرف بزن بگو همونجوری که مامانت با وسایل تو داره ذوق میکنه منم میخوام وقتی پسرم بزرگ شد با و ...

جالب بود. حرف قشنگی زدی