2777
2789
عنوان

دکترزنان

48 بازدید | 11 پست

سلام .تورو خدا اگه کسی دکتر عالی زنان میشناسه که بدون آی وی اف و اینا میتونه کسی رو که گفتم مشکل تخمدان داری ینی کوچکه و نزدیک به یائسگی هستی رو طبیعی بتونه پسر دار کنه؟تهران

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشرف معینی

با تغذیه تعیین جنسیت میکنه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
با تغذیه تعیین جنسیت میکنه؟

نمیدونم تعیین جنسیت میکنه یا نه 

ولی تنها دکتری هست که تموم تلاششو میکنه برای کسایی که زیاد امیدی به بچه دار شدنشون نیست 

استاد معروفی تو دانشگاه تهران هست و خیلی از همین دکترای دهه پنجاه شصت دانشجوهاش بودن 

این مشکل منو حل میکنه؟

باهاش یه مشورتی کن 

چون متخصص نازایی هست 

مثلا دیدم خانومایی اینجا که ذخیره پایین داشتن و دکترا گفتن ما کاری نمیکنیم برات ولی دکتر معینی گفته من تلاشمو میکنم 

باهاش یه مشورتی کن  چون متخصص نازایی هست  مثلا دیدم خانومایی اینجا که ذخیره پایین داشتن ...

من میخوام طبیعی پسر دار شم .یه دختر دارم..از همه لحاظ گیر کردم هزینه عوارض فهمیدن اینو اون و غیره

من میخوام طبیعی پسر دار شم .یه دختر دارم..از همه لحاظ گیر کردم هزینه عوارض فهمیدن اینو اون و غیره

احتمالا روشایی دارن واسه پسر دار شدن 

الان یه خانومی تاپیک زده بود فولیکولم 18 هست و همه گفتن خوبه گفت واسه پسر شدن دکتر گفته باید بزرگتر باشه و ...

باید از یه جایی شروع کنی  وگرنه چشم باز میکنی میبینی شش ماه گذشته هیچ کاری نکردی

این دکتره بهم گفت تخمدانت کوچکه و نزدیک داری میشی به یائسگی برای پسر طبیعی نمیتونی .گفت من برای تعیین جنسیت فقط آی وی اف میکنم ..نمیدونم واقعا