2777
2789
عنوان

کنکوریا

65 بازدید | 13 پست

روزی چقد درس میخونین؟من رشتم ریاضیه و کنکوریم.از دهم هم هیچی نخوندم.رسما صفر.حتی بااین منوال میترسم شهریوری هم بشم...استرس دارم واقعا تمیدونم چکار کنم.دارم میخونمم ولی نمیرسم.چون درسام ادامه درسای دهمو یازدهمه.بنظرتون میتونم امسال کنکور قبول شم؟۱۵هزار؟باتراز مثلا۳۶۰۰؟یاامیدی بهم نیس؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من خودم امسال کنکوریم رشته کامپیوتر ولی ریاضی بودم تغییر رشته دادم الان پشیمونم میخوام کنکور ریاضی بدم باید از صفر شروع کنم 

پیش مشاور رفته بودم میگف کلنننن اونایی ک پشت کنکورین بهتره یکسال زمان بدن و بخونن همون سال کنکور ندن چه کسایی ک همون رشترو ک خوندن میخوان کنکور بدن چه کسایی که رشته ی دیگرو کنکور میخوان بدن 

بعد نگران نباش رشته ریاضی زیاد متقاضی نداره کسایی ک علاقه دارن بیشتر میرن 

واسه همون رتبه اووردن اسونه 

من خودم عاشق ریاضیم در حدی ک لحظه ای یاد میگیرم و مخشو دارم ولی باز میخوام یکسال وقت بزارم 

وقتشه برام 
من خودم امسال کنکوریم رشته کامپیوتر ولی ریاضی بودم تغییر رشته دادم الان پشیمونم میخوام کنکور ریاضی ب ...

منم احتمالا اگه رتبه نیارم سال دیگه دوباره کنکور میدم.ولی بدم میاد یسال پشت کنکور بمونم.احساس  میکنم یسال زندگیم هدر میره

منم احتمالا اگه رتبه نیارم سال دیگه دوباره کنکور میدم.ولی بدم میاد یسال پشت کنکور بمونم.احساس  ...

اره اینطوریم خوبه 

احتمالا منم اینکارو بکنم با نمونه تستا اشنا میشم بدرد میخوره ولی در کل تو ریاضی رتبه اووردن اسونه نگران نباش من خودم میخوام برم فرهنگیان 

وقتشه برام 
اره اینطوریم خوبه  احتمالا منم اینکارو بکنم با نمونه تستای اشنا میشم بدرد میخوره ولی در کل تو ...

فرهنگیان رتبه خوب میخواد؟واسه شیراز؟بعد میدونستی دانشگاهش مختلط نیست. و چند سالم مناطق محروم کاراموزی داره؟

فرهنگیان رتبه خوب میخواد؟واسه شیراز؟بعد میدونستی دانشگاهش مختلط نیست. و چند سالم مناطق محروم کاراموز ...

اره میدونم کلن هم باید حجاب اینات اوکی باشه 

رتبت محدودش تا ۶۵۰۰ میشه معدل کل هم ملاکه 

والا سرباز معلمو قبلا زیاد روش تاکید میکردن الان اونطور ک من پرس و جو کردم میگن نیست 

وقتشه برام 
اره میدونم کلن هم باید حجاب اینات اوکی باشه   رتبت محدودش تا ۶۵۰۰ میشه معدل کل هم ملاکه&n ...

جدی،من فک میکردم ۱۵هزارم قبول میشم واسه فرهنگیان.۶۵۰۰خیلی بالاس

جدی،من فک میکردم ۱۵هزارم قبول میشم واسه فرهنگیان.۶۵۰۰خیلی بالاس

بعد دوره کارآموزیشم یه ساله بعد نمیدونم میدونی یا نه ولی فرهنگیان ک بری همون دوران دانشجویی حقوقتو میدن از ترم دو 

البته بگم چون خیلییی واسه رشته ریاضی فرهنگیان نمیرن یکبار بری سر بزنی میبینی کلی صندلیاش خالیه😂😂😂پذیرششم راحته 

البته مصاحبه علمیش خیلی سخته 

پارسال حتی واسه فرهنگیان ده هزارم قبول کردن

وقتشه برام 
بعد دوره کارآموزیشم یه ساله بعد نمیدونم میدونی یا نه ولی فرهنگیان ک بری همون دوران دانشجویی حقوقتو م ...

مگه دانشگاه فرهنگیان کنکورش جداست؟که صندلیلش خالی باشه؟فک کنم آزمون عملیش زیاد مهم نباشه ینی شما قبول بشی اون آزمونه شاید فقط واسه آشنایی باشه.

مگه دانشگاه فرهنگیان کنکورش جداست؟که صندلیلش خالی باشه؟فک کنم آزمون عملیش زیاد مهم نباشه ینی شما قبو ...

نه کنکورش جدا نیست ولی بخاطر شرایطای خاصش بسشتریا نمیرن 

وقتشه برام 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز