2777
2789
عنوان

ازدواج و....

64 بازدید | 5 پست

از ازدواجتون راضی هستین؟ کی ازدواج کردین؟ واسه ازدواج به چی باید توجه کرد؟طرف مقابل باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ چن سالگی خوبه ادم ازدواج کنه؟ طرف مقابل چن سالش باشه خوبه؟ ایا تصورتون از ازدواج با واقعیت فرق داشت؟ بد بوده یا خوب؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

_اره راضیم 

_20سالگی

_برای ازدواج باید به خیلی نکات توجه کرد خوب همه جنبه ها رو مد نظر قرار بدی  ولی اول باید ببینی چی مد نظرته مثلا یکی مادیات خیلی براش مهمه یکی عشق و عاطفه 

_طرف مقابل باید همه ویژگی های خوب رو داشته باشه خوب😂هر چی ویژگی خوبش بیشتر بهتر😝❤😀

_به نظرم این که ادم تو چند سالگی ازدواج کنه یه چیز شخصیه یا به فرهنگ.اجتماع ربط داره مثلا اون دختری که تو شهرستان زندگی میکنه. و اونجا اکثرا تو سن پایین عروس میشن با کسی که تو تهرانه و اکثرا 30 سالگی عروس میشن فرق داره قضیشون و اینکه باید به بلوغ جسمی و فکری و عاطفی رسیده باشه بعد عروس شه 

_به نظرم پسر باید حداقل 30 سالش باشه یا همین حدودا مثلا 26 و اینا چون پایین تر از این سنا بچن و زیاد از زندگی چیزی نمیدونن یا اینکه واقعا بیمسئولیت بازی در میارن بعضیاشون 

_تصورم از ازدواج خیلی رویایی تر بود الان که ازدواج کردم میفهمم ازدواج فرق میکنه کلی مسئولیت بعدش به همراه میاد 

_برای من خوب بوده ❤البته خوب میخواستم رویایی باشه 

چون ارمی بودی همه سوالا رو جواب دادم😂❤

البته بلینکم😂💔

اما خوب بالاخره کیپاپرم ✌☺