2777
2789
عنوان

عروسی😮😮😓😥😢

2081 بازدید | 36 پست

سلاممم به همه من عروسیم نزدیکه،دوتا سالن از بین سالن های شهر انتخاب کردم که یکیشون بهترین و گرونترینشه و یکی هم مثل همون با قیمت دویست تومن کمتر...

حالا من کاراشونو دیدم اینی که گفتم معروفه انگار ارایشاش خیلی ساده و بی روحه😑😑😐هرکیم منو میبینه میگه اونجا نرو و الکی اسم در کرده

ارایشگاه دومی چندشب پیش عروسی دعوت بودیم و عروسو از نزدیک دیدم واقعا خوب شده بود ولی خب😐بیشتر عروساشو ابروهاش دنباله رو تیغ میزنه که ابرو رو ببره بالا و خدایی تغییرشون عالی میشه

حالا من دودلم...نمیدونم چیکارکنم توروخدا شما نظرتونو بگین منم مثل خواهرتون😬نمیخوام بعدا پشیمون شم 

همتونننن بگید دعاتون میکنم

خب همونی ک بهتره خودتم کارشو دیدی برو دیگ ماک ندیدیم چی بگیم!

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بگو ابروهاتو دست نزنه از قبل پیش ارایشگر خودت ابروهاتو بردار

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیغ نزن 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید