2789
عنوان

گذشته ی همسر...

511 بازدید | 28 پست

سلام بچها. 

همه ی ما قبل ازدواح گذشته ای داشتیم... ک وقتی ازدواج میکنیم قطعا باید پاک بشه. 

من اینو میدونم ک نباید به گذشته هم کار بگیریم. 

اما خیلی اتفاقی پیام های همسرم با دوستش دیدم... که در گذشته رابطه جن. سی داشته با زنی... 

من از این ناراحت نیستم ک تجربه داشته.. 

از این ناراحتم ک احتمالا منو مقایسه میکنه؟؟ (من هیچی واسش کم نزاشتم و نمیزارم..) اما یکی دوبار گفته ی چیزایی. میدونین حس میکنم مشکل از عدم اعتماد به نفس م هست. 

بدن اون زن رو با من مقایسه میکنه؟ 

من موهام بلند نیس فر هس و ممکن بدن خیلی خوش فرمی نداشته باشم و سفید نیستم.. 

میدونین شاید من اعتماد به نفس ندارم... 

خیلی غمگینم... چند شبه فقط اشک میریزم... 

کاش گوشیش نگاه نکرده بودم.. ندیده بودم. 

چیکار کنم حالم بهتر بشه؟ 

چن روز پیش ب خودش جریان گفتم. 

گفت من هیجوفت به گذشتت سرک نکشیدم چرا رفتی سراغ موبایلم؟ اعتماد باید بین مون باشه.. مرد خوبی هست و مطمنم خطا نمیکنه. 3یال و نیم ازش هیچ خطایی ندیدم محبت میکنه بهم. اما قلبم اروم نیس 

اون چت برای گذشته بوده؟

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چت چند سال پیش و نگه داشته بود؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
اون چت برای گذشته بوده؟

ببین الان دوره زمونه مث زمان مامان باباهامون نیس که بگیم آفتاب مهتاب ندیده ن

بلاخرهدتوزندگیه خیلیاعلاقه و...بوده

مهم اینه الان کی پیش همسرته

شخم نزن گذشته ی شوهرتو باغچه پرگل بیل بزنی توش دوتاکرم پیدامیشه

نبایدبگی بهش

قبحش میریزه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

تو چه خوبی 

هیچ کس کامل نیس عزیزم هرکی یه عیب داره 

و شوهرت تاحالا چیزی گفته که حس کنی مقایست کرده؟؟؟؟؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چت چند سال پیش و نگه داشته بود؟

شوهرمنم اصلاپیامهاشوپاک نمیکنه

حوصله ش نمیکشه

ماله چهارپنج ساله پیشوداره

مطمئن باش هیچ وقت مقایسه نمیکنه 

مگه اینکه فقط ب ا رابطه تو رو بخواد اینجوریه به نظرت؟

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
ببخشید شما همون کاربری بودید که باد.کش س**ه انجام دادید؟

بریدتاپیک تجربه ی شخصیم اونجاهمه چیزوتوضیح دادم

مطمئن باش هیچ وقت مقایسه نمیکنه  مگه اینکه فقط ب ا رابطه تو رو بخواد اینجوریه به نظرت؟

منو  دوست داره.. 

مقایسه نکرده اما گاهی مثلا ازم میپرسه موهای اینجا رو نمیزنی؟ (جای رون موهای پُرزی) یا میگ لاغر باید بشی شکم داری یا میدونم موی بلند دوس داره اما موهای من کمپشت و کوتاه. 

نمیدونم مشکلم چیه.. شاید اعتماد به نفس ندارم. 

حالم اصلا خوب نیس