2777
2789
عنوان

خوشگلاا بیان

80 بازدید | 4 پست

سلامـ خوشگلـا من دیزاینر هستم چه کمکی میتونم بهتون کنم؟ 💛✨

عزیزایی که دارنـ جهاز میخرنـ شیکـ پسنداا بدویید💛✨

اتاق زایمان💛✨

تم تولد✨💛

عروسی✨💛

سیسمونی✨💛

تم اتاق✨💛

و...✨

﴿خوشگـلـا تا فردا ساعت ۱٠صبح رایگان هست ﴾

<هربار تایپک میزارم رایگانه💃🏻🙂>

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

من می خوام سرویس خواب و کلا رنگ و چیدمان اتاقمو تغییر بدم اتاقم ۱۸ متر:/ شکل: مربع

الآنم خونه نیستم نمی تونم عکس بدم طرح مشکی _بنفش_ رنگ اتاق (برچسب بر طرحای روشو خودم دارم فق چون می خوام دو رنگ کنم گیج شدم کجای دیوار و ... چ رنگی کنم طرح رنگ مشکی بنفش تینیجری داری؟) هنو تا اوکی شدنش وقت هست با دیزاینرم مشورت کردیم طرحایی ک پیشنهاد داد خوشم نیومد فلن دنبال یکی دیگ این😐💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می خوام سرویس خواب و کلا رنگ و چیدمان اتاقمو تغییر بدم اتاقم ۱۸ متر:/ شکل: مربع الآنم خونه نیستم ...

سنت؟نمونه هایی دارم!اول بگو چندسالته

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
من می خوام سرویس خواب و کلا رنگ و چیدمان اتاقمو تغییر بدم اتاقم ۱۸ متر:/ شکل: مربع الآنم خونه نیستم ...

درخواست دوستی بدید تا اونجا راهنمایی کنم