2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست
اسی چرا توقع داری شوهرت هر جا میره باید بهت اطلاع بده؟؟؟؟

ایشون اطلاع نمیدن دروغ میگن که من میرم فلان جا اما میره پیش دوستاش

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
چرا هیچ دوستی نداری؟؟؟که باهاش وقت بزاری و شوهرت فک نکنه تو تنهای تنهایی و زندگیت این شده که شب بخاب ...

خوب همشون مجردن  درگیر خودشونن تا میخام باهشون اوکی بشم اونامیرن دنبال زندگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب دیگه چرا واسه این ادم بچه اوردی اخه😔 ادم ازدواج میکنه که همدم داشته باشه دیگه معذرت میخوا ...

منم اول نمیخاستم ولی ناخواسته باردار شدم وو نمیشود قرص بخورم چوون کیست داشتم و احتمال بارداری نبود دیگه 

ایشون اطلاع نمیدن دروغ میگن که من میرم فلان جا اما میره پیش دوستاش

خب وختی دوبار راستشو گفته اسی عکس العمل خوبی نشون نداده در مقابل کارش مجبوره دروغ بگه.....یادتون باشه اگه شوهرتون سیگاریم بود و شما متوجه شدیم بهش بگسن دوباره بیا جلو خودم سیگار بکش نه یواشکی....این باعث میشه شما غیر مستقیم افسارشو دستت بگیری ولی وختی میاد میگه میرم با دوستام دور دور ولی ما باهاش دعوا کنیم نتیجش میشه این...دروغ میگه!

می خوای ازش یکم دوری بکن متوجه کاراش بشه بهترین راه حرف زدن ولی وقتی جواب نمیده باید دوری کرد،آرامش خودتو حفظ کن اگه دوستی نداری باید خودتو خودت سرگرم بکنی زندگی رو با دید مثبت بهش نگاه کن،اونم نیاز داره بهش بگو تو هم نیاز داری بهش بگو دوسش داری بگو الان دیگه شرایط فرق داره، داره پدر میشه ببین نوع حرف زدن خیلی مهمه یه جوری حرف بزن که ببینه درکش میکنی تو زندگی گذشت خیلی مهمه تا جایی که ارزشت پایین آورده نشه سعیتو بکن اگه دیدی واقعا نمیشه ازش دوری کن خودش میاد، یه قانون هست میگه تنهاش بزار اگه برگشت یعنی مال خودته ولی اگه نیومد یعنی مال تو نیستش

خب وختی دوبار راستشو گفته اسی عکس العمل خوبی نشون نداده در مقابل کارش مجبوره دروغ بگه.....یادتون باش ...

من حتی گفتم بیا با خودم مشروب بخور سیگار که چیزی نیس اما نمیدونم چرا با دوستاش کلا  اینا بهانس

مگه توقع بالای که شوهرت بهت محبت کنه و دروغ نگه یا برات وقت بزاره 😭😭

نه اینا حق شماست......اما یادتون باشه اینا رو گدایی نکنی از شوهرتون...اعتماد به نفستونو ببرید بالا...به خودتون اطمینان داشته باشید که کاملید...با رفتارتون بهش بفهمونید که اگه طلاقتونم بده شما میتونید روی پای خودتون وایستید....بهش بفهمونید که من خودم برا خودم احترام قایلم...یه کم خودتونو مودبانه عقب بکشید اوکی میشه