2777
2789
عنوان

دلم گرفته

408 بازدید | 48 پست

خیلی دلم گرفته چیکار کنم از صبح تا شب تو خونه تنهام موندم چیکار کنم 

شوهرمم که کلا نیس از صبح میره سرکار تا ۹ شب 

الانم که باهاش قهرم  

موندم واقعااا چیکار کنم از بس تو خودم ریختم دارم خفه میشم 😭😭😭نه بخاطر قهر کردم 

کلا از این وضعیت زندگی 

اینکه شوهرم همش دروغ میگه معلوم نیس با رفیقاش چیکار میکنه 

وقتیم بهش میگم و اعتراض میکنم باعث دعوا اصلا قانع نمیشه اینکه مثلا یکی اسمش تو شناسنامت باشه اما هیچچ کاری نکنه برا خوشحال شدنت خستم کرده واقعا موندم چیکار کنم 

خانوادمم پشتم نیستن 😭

اگه میتونی برو سرکار

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم باید یه کاری بکنی به خودش بیاد،ازش دوری کن، یا اگه می بینی دوست داره باهاش حرف بزن آروم بهش بگو چه مشکلی داری بگو بیا با هم برطرف بکنیم باید با هم با آرامش حرف بزنید و همدیگرو درک کنید بهش بگو از سرکار میاد خسته نباشی و.. با مهربونی باهاش حرف بزن ازش بخواه آخر هفته ها با هم برید بیرون بگو نیاز داری،،اینا همش در شرایطی که بهت علاقه داره ولی اگه می بینی ارزشت رو نداره باید ازش یه مدت دور بشی به نظرم تا بفهمه چه آدم با ارزشیو از دست داده ولی همون اولین کاری که گفتم از همه بهتره و اینکه آرامش داشته باش و لذت ببر از تنهایی فیلم ببین به خودت برس خودتو سرگرم کن با دوستات حرف بزن حتی قرار بزار نزار تو تنهایی ذهنت درگیر و مشغول چیزی باشه موفق باشی مهربونم

به نظرم باید یه کاری بکنی به خودش بیاد،ازش دوری کن، یا اگه می بینی دوست داره باهاش حرف بزن آروم بهش ...

باهاش خیلی حرف زدم دو روز خوبه بعد باز همون ادم که بوده دروغ گو منو ب دوستاش ترجیح میده 

الکی میگه جمعه میرم سرکار ولی با دوستاش 

خیلی باهاش صحبت کردم وقتیم کم میاره سر و صدا میکنه مثل دیشب باهاش حرف میزدم کلایه از کاراش زد گوشیش شکست چجوری که دیگه باید انداختش اشغالی

کلا نمیتونه یروز تو خونه کنارم باشه 

خستم کرده 😭😭

خیلی بی درکه که زن باردارشو ول میکنه میره رفیق بازی

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

چرا هیچ دوستی نداری؟؟؟که باهاش وقت بزاری و شوهرت فک نکنه تو تنهای تنهایی و زندگیت این شده که شب بخابی و صبح بلن شی و ظهر ناهار بخوری مجددا بخابی دوباره واسه شب شام بپزی و دوباره بازدبخابی...

عزیزم خب دیگه چرا واسه این ادم بچه اوردی اخه😔

ادم ازدواج میکنه که همدم داشته باشه دیگه معذرت میخوام ازدواج فقط خوابیدن کنار همو لذت جنسی نیست که من نمیدونم بعضی آقایون چه تفکراتی دارن  قبل از ازدواج هم با رفیقاش زیاد بود؟ 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️