2777
2789
عنوان

عمل چشم لایزیک

275 بازدید | 41 پست

عزیزانی که این عمل کردن بگن چقدر عوارض داشت؟ الان راضی هستین ؟چند روز درد داشتید؟ چند وقته عمل کردید لطفا میگید ممنونم

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=621335 خانما با اجازه اسی میشه لطفا یک را ...

من رای داده بود 

آخر شمارم ۵۳۵

رفتی مشاوره؟بیمارستان نور خوبه

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

عزیزم من سال ۹۵ فمتولیزیک کردم

کلینیک نور

عالی بود

۶ تومن بود اون موقع

الان ۲۳ تومن

لطفا فقط فمتولیزیک کن❤️

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
چرا فمتو؟

از دکترت بپرس عزیزم

بهتون میگه دلیلش رو

🙏😘

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
رفتی مشاوره؟بیمارستان نور خوبه

نه هیچ جا فعلا نرفتم فقط خواستم اطلاعات کسب کنم که بعدا خواستم عمل کنم بدونم. تو گوگل یه مقدار مطلب خوندم ولی باز آدم انگار مونده 

عزیزم من سال ۹۵ فمتولیزیک کردم کلینیک نور عالی بود ۶ تومن بود اون موقع الان ۲۳ تومن لطفا فقط فم ...

خداروشکر❤ 

منم خیلی دوست دارم مادرم میگه کور میشی 

خداروشکر❤  منم خیلی دوست دارم مادرم میگه کور میشی

وای خدا 

😂😂🙈❤️

عاشق مامانت شدم یعنی😂

2827
2791
2779
2792