2777
2789
عنوان

ازدواج درست

66 بازدید | 6 پست

لطفا درباره ازدواج درست راهنماییم کنید، چیا تو زندگی مشترک مهم هست که باید قبل از ازدواج بهش توجه بشه؟؟..اینم بگم که من آدم معتقدی به خدا پیغمبر هستم

ببین اینو بدون که هیچ آدمی تغییر نمیکنه.. فک نکن که آدما بعد ازدواج تغییر میکنن. همون چیزی که هست رو باید بپذیری... 

بعدش اینکه ملاک های خودتو بشناس

ظاهر سواد خانواده و... 

همه اینا مهمه.. بعضی آدما هستن نماز و روزه ندارن ولی صدبرابر انسان ترن... اینو گفتم بدونی اعتقادات متفاوته.. 

ببین اینو بدون که هیچ آدمی تغییر نمیکنه.. فک نکن که آدما بعد ازدواج تغییر میکنن. همون چیزی که هست رو ...

مهسا جون اگه طرف قبل ازدواج متوجه اعتقادات شما بشه و خودش بخواد که تغییر کنه..بنظرتون بعد از ازدواج مشکلی از این بابت نخواهند داشت؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهسا جون اگه طرف قبل ازدواج متوجه اعتقادات شما بشه و خودش بخواد که تغییر کنه..بنظرتون بعد از ازدواج ...

چرا حتی اگه الانم اون آدم بخاد تغییر کنه تو سال‌های بعد چون از اونی که هست بخاطر شما تغییر کرده شاکی میشه.. 

البته استثنا هم هست یه آدمی با آگاهی تمام دلش میخاد تغییر کنه.. و بعدها هم مشکلی پیش نمیاد. اما ریسکه که با این آدم که یهو میخاد تغییر کنه ادامه بدی چون هیچ شناختی از درونیات ش نداری نمیدونی چقد ثبات داره! 

باید قشنگ طرف بشناسی... لازمه یه روان‌شناس برید 

من متوجه میشم که طرف انسانیت داره..اما به واجباتش پایبند نیست‌‌..و این منو آزار میده..نه اینکه بگم من همیییشه نماز و روزه و واجباتم به موقع بوده ها..اما خب اگر هم گاهی رعایت نکردم..واقعا بابتش ناراحت بودم‌‌‌..

من متوجه میشم که طرف انسانیت داره..اما به واجباتش پایبند نیست‌‌..و این منو آزار میده..نه اینکه بگم م ...

اگه اعتقادات برات مهمه حتما با همچین ادمی ازدواج کن ‌.اصلا اصلا نگو اشکال نداره شرط میزارم چون ادما تغییر نمیکنن

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
اگه اعتقادات برات مهمه حتما با همچین ادمی ازدواج کن ‌.اصلا اصلا نگو اشکال نداره شرط میزارم چون ادما ...

واقعا ناراحت هستم..من آدم نسبتا دینداری هستم که روابط خیلی واسم مهمه مثلا اینکه همسرم با نامحرم ها روابطشو حفظ کنه..شوخی و خنده و یا دست دادن با نامحرم واقعا اذیتم می‌کنه..خودم اینکارارو تا حد امکان انجام نمیدم و دوست دارم همسرمم اهل این کار نباشه..

اما متاسفانه دقیییقا این دل بیصاحاب گیر کسی افتاده که دقیقا زیاد به این مسائل پایبند نیست