2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یک زن باید هدفی بالاتر از شلوار تنگ پوشیدن و رژ قرمز زدن و خودنمایی داشته باشه

مطمئن باش هدفمون بالاتره 😊به پوششمونم ربطی نداره عزیزم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
والا الان بنده خدا میخورن 😂😂

بخدا 😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
مطمئن باش هدفمون بالاتره 😊به پوششمونم ربطی نداره عزیزم 

ان شالله که همینطوره   

قطعا زنی که در برای اهداف والا تلاش می‌کنه ،اصلا وقت کافی حتی برای فکر کردن به بزک کردن رو نداره. ظاهری داره در حد وجناتش.   با وقار و سنگین 

ان شالله که همینطوره    قطعا زنی که در برای اهداف والا تلاش می‌کنه ،اصلا وقت کافی حتی برا ...

عزیزجان وقار و سنگینی تو رفتار مشخص میشه نه تو پوشش 

خیلیا مث من شغلشون طوریه باید به روز باشن 

حالا خوشبختانه یا متاسفانه 

😳😳 خودتان هم میدونید که لذت بردن مرد تفاوت زیادی با نوع لذت زن داره . چرا سعی در یکسان کردن خلقت ز ...

کی؟کی گفته ک لذت بردن زن با مرد فرق  داره مگر این ک تجربه اینو داشته باشی ک هم زن شده باشی هم مرد،  اونم درصورتی ک ترنس نباشی،همچین چیزی غیر ممکنه 

پس لطفا وقتی میخوای عقایدتو بیان کنی یک "ب نظر من" بنداز اولش 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

[QUOTE=214942177]عزیزجان وقار و سنگینی تو رفتار مشخص میشه نه تو پوشش  خیلیا مث من شغلشون طوریه باید به روز باشن ...[/QUOTE

منظور از به روز بودن چیه ؟؟؟!!!!,

منظور من این نیست که شما چادر بپوشی،پوشیه بزنی،ساق ببندی به دست هات و با اخم و تخم راه بری !!!!, 

با ظاهری در حد عرف و و ساده هم میشه حضور داشت 

یک زن باید هدفی بالاتر از شلوار تنگ پوشیدن و رژ قرمز زدن و خودنمایی داشته باشه

این حرفتون به نظرم  مثل اینه که بگیم یه خانمی مذهبی باید هدفی بالاتر از شله زرد پختن تو مناسبت مذهبی داشته باشه! آیا این هدفه؟

کی؟کی گفته ک لذت بردن زن با مرد فرق  داره مگر این ک تجربه اینو داشته باشی ک هم زن شده باشی هم م ...

یکسان کردن زن و مرد در بعضی جهات ،توهین به خود زن هست. 

خودتان هم واقف به این تفاوت ها هستید. ولی تعصب مانع از قبول اون مسئله میشه.  

موفق باشید

این حرفتون به نظرم  مثل اینه که بگیم یه خانمی مذهبی باید هدفی بالاتر از شله زرد پختن تو مناسبت ...

من در اینجا ، وجودی به اسم 👈 زن رو گفتم.  نه یک خانوم مذهبی یا غیرمذهبی. 

وگرنه اندام های جن سی که یک زن برای خودنمایی بیرون میندازه رو هم خانوم های مذهبی دارن 

من در اینجا ، وجودی به اسم 👈 زن رو گفتم.  نه یک خانوم مذهبی یا غیرمذهبی.  وگرنه اندام ها ...

منم منظورم این بود که رژ قرمز و شلوار تنگ ‌و… مثل همون شله زرد پختن، از علایق بعضی خانم هاست و لزوما هدف بزرگ و خاصی رو‌ دنبال نمی‌کنه