2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من میپوشم 😐کسیم بهم نگفته بی حجاب 😂شاید بدحجاب بشه گف 😐نمدونم

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

وقتی دوست نداری زنی باعث بشه که توجه شوهرت و به خودش جلب کنه پس شما هم طوری لباس بپوشید که دیگران هم توجه شون به شما جلب نشن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همون سودی ک لذت بردن زن ها از نگاه کردن ب اندام نمایان مرد داره،تازه اونا ک  مانتو کوتاه هم نمی ...

😳😳 خودتان هم میدونید که لذت بردن مرد تفاوت زیادی با نوع لذت زن داره . چرا سعی در یکسان کردن خلقت زن و مرد دارید ؟؟ تفاوت هایی در اندام و خلقیات هست.  

من فقط اومدم گیساتونو جارو کنم از کف سایت

😂😂😂😂شغل پر درآمدیه بنظرم 

بس که دعوا میشه😐😤

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
😳😳 خودتان هم میدونید که لذت بردن مرد تفاوت زیادی با نوع لذت زن داره . چرا سعی در یکسان کردن خلقت ز ...

خواهر جان فکر کنم تازه وارد سایت شدی اینجا زیاد از این حرفا نزن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خواهر جان فکر کنم تازه وارد سایت شدی اینجا زیاد از این حرفا نزن 

واقعااااااا😂حیف هیچ کس حوصله حمله نداره 😂😐