خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا من خودم شدیدا کمبود ویتامین دی داشتم و سیستم ایمنیم پایین بود.
دکتر ویتامین دی ۵۰۰۰۰ هزار رو برای من هفته ای یکی تحویز کرد تا دوماه.
بعدش دو هفته ای یکی.
باید طبق جواب آزمایش باشه
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
راستش اینارو ک میدونم چون میخواستیم اقدام کنیم برای بارداری رفتم متخصص اینارو واسمون تجویز کرد.
و تاکید داشت به خوردن ویتامین سی و زینک برای همسرم.
اگر شما هم قصدتون برای بارداری هست تا من بیشتر از تجربه هام بگم
بله عزیزم من سقط مکرری بودم الانم یک ماهه رفتم اقدام خودم دارو دارم ولی همسرم هنوز نه
عزیزم انشاالله ک بزودی مادر بشی و خدا نینی سالم بذاره بغلت.
خیلی چیزای گرمی بخور.
هم خودت هم همسرت.
عسل و سیاهدانه.
عرق کاسنی هرشب بده همسرت.
مغزیجات.
قبل از رابطه یخ بذار تو پلاستیک بذار رو قسمت ب ی ض ه های همسرت.برای تحرک اسپرم خیلی موثر هست.
ببخشید اینجوری راحت صحبت کردم