2777
2789
عنوان

ویتامین ای و سی

966 بازدید | 16 پست

سلام خانما من واسه همسرم قرص ویتامین ای ۴۰۰ و ویتامین سی ۲۵۰ خریدم چجوری این دوتارو بهش بدم؟ آیا هرروزن؟ چجوری شما خودتون به همسرتون میدین؟

E هفته ای دوبار

C یه روز درمیون

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین E رو سعی کنید مدت طولانی هرروز استفاده نکنید چون خون رو خیلی رقیق میکنه و باعث کبودی رو بدن میشه

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
جدن من هر روز برام نوشت دکتره

عزیزم طبق آزمایشی هست که انجام میدین.

مثلا من خودم شدیدا کمبود ویتامین دی داشتم و سیستم ایمنیم پایین بود.

دکتر ویتامین دی ۵۰۰۰۰ هزار رو برای من هفته ای یکی تحویز کرد تا دوماه.

بعدش دو هفته ای یکی.

باید طبق جواب آزمایش باشه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
عزیزم زینک چطور؟

ما زینک و فولیک اسید رو هرروز میخوردیم دوتامون.

فولیک رو شب نیم ساعت قبل از خواب.

زینک رو قبل از شام.

راستش اینارو ک میدونم چون میخواستیم اقدام کنیم برای بارداری رفتم متخصص اینارو واسمون تجویز کرد.

و تاکید داشت به خوردن ویتامین سی و زینک برای همسرم.

اگر شما هم قصدتون برای بارداری هست تا من بیشتر از تجربه هام بگم

بله عزیزم من سقط مکرری بودم الانم یک ماهه رفتم اقدام خودم دارو دارم ولی همسرم هنوز نه

عزیزم ان‌شاالله ک بزودی مادر بشی و خدا نینی سالم بذاره بغلت.

خیلی چیزای گرمی بخور.

هم خودت هم همسرت.

عسل و سیاهدانه.

عرق کاسنی هرشب بده همسرت.

مغزیجات.

قبل از رابطه یخ بذار تو پلاستیک بذار رو قسمت ب ی ض ه های همسرت.برای تحرک اسپرم خیلی موثر هست.

ببخشید اینجوری راحت صحبت کردم