2777
2789
عنوان

خلط کودک ۱ ساله

1600 بازدید | 10 پست

سلام خانما دختر من وقتی میخواد دندون در بیاره معمولا علایم سرماخوردگی هم پیدا میکنه .خلط داره دکتر بردم گفت عفونت نیستگفت دارو هم ندی موردی نداره..البته ۵ روز پیش بردم الانم اصلا سرفه نمیزنه فقط آبریزش داره و خیلی خلط داره ک اذیت میکنه.حس میکنم شده حساسیت.

چ کار کنم خلط برطرف شه؟سالبوتامول یا سیتریزین بدم؟؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سیتریزین بده    من شلغم دادم   خیلی  زود خوب شد

خستش کرده حسابی الان حدودا ۱۰ روزه همین علایمو داره.

احتمالا بهش بدم.والا تو این کرونا مدام نمیشه ببری دکتر.خطرناکه بیشتر محیط آلودس

مشخصه درستم نمیتونه شیر بخوره حسابی کلافه میشه. اب بینیشم شفافه رنگی نیست ک بگم عفونیه.

بهترین خالت اینه اجازه بدی آب بینیش بیاد پایین 

چند روز شاید طول بکشه 

وای اشکال نداره 

الکی دارو ندی ها 

قطره بینی گیر بزن تو بینش 

اسپری اذیت میشه 

همون قطره را بگیر 

اگر با تب و سرفه تو خواب همراه شد حتما دوباره ببر دکتر 

بچه زیر دو سال به هیچ عنوان گلودرد و خلط اینا نمیگیره دلیل علمی هم داره 

بهترین خالت اینه اجازه بدی آب بینیش بیاد پایین  چند روز شاید طول بکشه  وای اشکال نداره&n ...

نه علایم دیگه ای نداره.اسپری دکوسالین مداما استفاده میکنم.اصلا دیگه قطره جوابشو نمیده اسپری بهتره اصلا اذیت نمیشه.

عزیزم میدونم یکسال از تاپیک گذشته ولی دختر ۹ ماهه منم داره دندون میاره و یک ماهه به شدت اذیت میشه، اوایل فقط آبریزش بینی بود چند روزه خلط سینه هم داره، دکتر معاینه کرد گفت گلوش عفونت نداره، شربت خلط آور داده ولی فعلا تاثیر نکرده. دختر شما بعد از دندون درآوردن خوب شد علائمش؟ دخترم اولین دندونش زده بیرون دومی میخواد دربیاد

عزیزم میدونم یکسال از تاپیک گذشته ولی دختر ۹ ماهه منم داره دندون میاره و یک ماهه به شدت اذیت میشه، ا ...

سلام عزیزم ببخشید بابت تاخیر.

شاید باورتون نشه اما یک آن تعجب کردم که آیا واقعا این تاپیک من بوره🤣🤣🤣چ قدر حافظم ضعیف شده خب البته طبیعیه دخترم الان دو سالشه.

راستش عزیزم ب نظرم نباید هیچ کاری بکنی فقط بذاری خودش خوب شه همین.البته این روزها ویروسای خیلی عجیب غریبی شایع شدن و ممکنه ویروسی باشه.دختر من اخیرا با یه ویروس این مدلی دست و پنجه نرم کرد .ابریزش و سرفه های شدید خلط دار.اصلا هم عفونت نبود اما سرفه ها واقعا ازار دهنده بود.دکتر سه مدل دارو واسش عوض کرد تا اخر جواب داد ب لطف خدا.

ان شاالله هیج وقت هیچ بجه ای مریض نشه.کوچولوی شما هم ان شاالله خوب خوب شه