2777
2789

دوستای قشنگم میشه خمیردندان سفیدکننده که واقعا سفید کنه به من بگید من بخرم از داروخانه 

وی وان شنیدم نمیدونم خوبه یا نه 

و اینکه پیکیج دندان هلودنت و قلم سفیدکننده دندان چه طور؟؟؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین خمیردندان زغالی اسم کاملشو میشه بگی یا شکلشو

خمیر دندون زغالی

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
چه مارکی چون سرچ میکنم چن مدل میاد بنسر و ....

مال من اکتیوه راضیم ازش 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
ممنون عزیزم  شما نمیدونی بین زغالی اکتیو بنسر و لاکچری کدوم بهتره ؟

اکتیو خیلیا میگن  ،ولی من ذغالی سوپر استار میزنم راضیم ولی اگه خیلی بخای سفید بشه فلوراید بگیر 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
فلوراید چی هست خمیردندانش ؟ از داروخونه خریدی؟

خمیر دندانه دیگه خیلی سفید میکنه  من مامانم روی دندوناش یکم لک داشت هرچی میزد نمیرفت دوماه ازاین استفاده کرد کامل لک دندوناش رفته،داروخانه هم دارند ولی ما تو شرکت نفیس عضویم ازاونجا سفارش میدیم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️