asheghedarya مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 227 عنوان رفیق قدیمی 57 بازدید | 9 پست شماهنوزبارفیق دوران دانشجویی یاخوابگاتون ارتباط دارین؟من خیلی دلم براش تنگ شده ولی ازش دلخورم نمیخوام بهش پیامی بدم به نظرتون این رفاقتهااصلامهمن؟ 1400/08/19 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vahid_____ عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 230 دیگه وقتی دلخوری رابطه چی داری باهاش برقرار کنی!دیگه هیچ دوست دیگه ایی نمیتونی پیدا کنی
asheghedarya مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 227 دیگه وقتی دلخوری رابطه چی داری باهاش برقرار کنی! دیگه هیچ دوست دیگه ایی نمیتونی پیدا کنی دوست که دارم الان تازه اون ازم دوره نمیبینمش دیگه ولی خیلی دلم براش تنگ میشه
vahid_____ عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 230 دوست که دارم الان تازه اون ازم دوره نمیبینمش دیگه ولی خیلی دلم براش تنگ میشه بخشش از بزرگانه خب،ببخشید و احوالشو بپرس،هروز ک نمبینیش
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3585 ارع دلم برا دوست صمیمیم تنگ شدع ولی یک موقعیتی پیش اومد کع دیگ اصن نمتونم ببینمش😢😢😭😭😭😭 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
asheghedarya مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 227 ارع دلم برا دوست صمیمیم تنگ شدع ولی یک موقعیتی پیش اومد کع دیگ اصن نمتونم ببینمش😢😢😭😭😭😭 ماهم چون همشهری نیستیم دیگه نمیبینمش،شماباهم درارتباط هستین هنوزم؟
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3585 ماهم چون همشهری نیستیم دیگه نمیبینمش،شماباهم درارتباط هستین هنوزم؟ چرا همسایه هسدیم اصن یک بحثی و دعوایی شد مجبور به قطع ارتباط شدیم😿😭 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
asheghedarya مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 227 چرا همسایه هسدیم اصن یک بحثی و دعوایی شد مجبور به قطع ارتباط شدیم😿😭 آخی اشکال نداره به مروردرست میشه
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3585 آخی اشکال نداره به مروردرست میشه نمشه دیگ ولی خیلی دلتنگشم بریم دیونه بازی 😿😿😿 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
asheghedarya مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 227 نمشه دیگ ولی خیلی دلتنگشم بریم دیونه بازی 😿😿😿 ببخشیدمیتونم بپرسم چه موضوعی بوده اگه حوصله داشتین یاخواستین بگین