2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست

[QUOTE=214908604]گفت باید بیایی برات انجام بدم اما ترسیدم از یه طرفی هم گفتم بخاطر پول داره اینجوری میگه چون اگثرا کل ...[/QUOTEمن تخمدانام پلی کیستیک بود اکثرا دکترامیگفتن تخمک‌نداری مثل تو خیلی ناامید بودم

ما ترک هابه چله خیلی اعتقادداریم توهم یه سر برو پیشیه سید‌ اونا راستشومیفهمن ببین چی میگه بهت به حرف رمال و دعانویس اعتقاد نداشته باش 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سید هست اما همشون که بلد نیستن اونایی هم که بلدن من نمیشناسم 

فک کنم بلد باشن ها امتحان کن دیگه    بگم میخندین برام من حتی یه بار رفتم غسالخونه  از اون حوضچه سه بار مریدم اینطرف اونطرف از ترس داشتم سکته میکردم😅

نمیدونم مثل من بیبی چک منفی تجربه کردید من هرماه چندساله دارم تجربه میکنم نمیدونم چرا خدا ......

تجربه کردم و میدونم چقد سخته

اصلا نمیدونم چی‌بگم چون‌تو شرایط تو بودم‌و‌میدونم‌هیچی‌ادمو اروم نمیکنه

ولی حدابزرگه بهش اعتماد کن

از ته دلم واست بهترینارو ارزو میکنم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

عزیزم من تنبلی داشتم همسرمم واریکوسل داشت دوبار عمل شد کلی درمان کردم و دکتر خوب رفتم نمیشد که نمیشد دوبار ای یو ای کردم بازم نشد یه روز آنقدر گریه کردم نفسم بند اومد عین تو آرزوی مرگ میکردم پول ای وی آف نداشتم تا اینکه رفتم بیمارستان محل یاس اونجا با طرح دولتی ایوی آف بشم یه دکتر غدد اونجا بهم گفت وزن کم کن ورزش کن بعد بیا نامه بدم واسه ای وی آف منم اومدم خونه دیگه شروع کردم به ورزش و رژیم کلی وزن کم کردم شب عید بعد هفت‌سال فهمیدم باردارم خودبخود بدون هیچی منتها بچم قلبش تشکیل نشد دوباره ناامیدی همه وجودم و گرفت شکر خدا بعد دوماه مجدد باردار شدم می‌خوام بگم هرچیزی یه وقتی داره ناشکری نکن فقط ناامید نشو و تلاش کن من تو این هفت سال خیلی جاها رفته بودم خیلی جاها بهم گفتن ورزش کن رژیم بگیر اراده نداشتم وقتی از همه جا بریدم حرف اون دکتر بهونه شد واسه لطف خدا 

پسرم دنیامه