2777
2789
عنوان

یونیک فایننس

242 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

اینجا کسی هست وارد این سیستم شده باشه؟ 

من پارسال ۲۰هزار دلار وارد این سیستم کردم 

۲.۳ ماه اول خوب بود همه چی 

ولی رفته رفته سودش کمتر میشد 

الانم که توکن شده 

از فروردین ماه ۱دلار پول نگرفتم!! 

حالا میگن کلاه برداریه! پانزیه! باید فتا شکایت کنم؟ 

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران چیکار کنیم؟🥺😑 من ادرس لیدرمو دارم تا در نرفته باید شکایت کنیم  فقط نمیدونم کجا و چجو ...

ما مشهدیم 

ماهم لیدرمون رو پیدا کردیم با چندتا از این زیرمجموعه هااا ازش شکایت کردیم 

فعلا که بجایی نرسیدیم 

ما مشهدیم  ماهم لیدرمون رو پیدا کردیم با چندتا از این زیرمجموعه هااا ازش شکایت کردیم  فع ...

ای داد!! خدا لعنتشون کنه

چجوری شکایت کردی؟ 

مثلا میشه برم دم خونشون پلیس فتا بیاد دستگیرش کنه یا باید برم دادگاه! 

چون میترسم در بره!!!

خیلی راحت جمع میکنن میرن ترکیه 

سلام من عضو شدم بعد ۴ ماه گفتن شرکت سود نمیده تا دوسال دو راه داری یا دوسال دیگه پولتو بگری یا نه کنسلی بزنی من کنسلی زدم گفتن تا ۳۰ روز طول میکشه مدارکت تایید شه ففط خدا کنل پولمو پس بدن  .من غلط کردم تو یونیک سرمایه گذاری کردم

ای داد!! خدا لعنتشون کنه چجوری شکایت کردی؟  مثلا میشه برم دم خونشون پلیس فتا بیاد دستگیرش کنه ...

دوستان نمیدونم درجریانید یا نه؟ 2 هزار نفر شکایت کردیم، اگه به 5 هزار تا برسه شکایت اینتر پل دخیل میشه و این کلاهبرداران رو به کشور استرداد میدن و میتونیم مبالغمون رو پس بگیریم تا 10 شهریور وقت هست سریع اقدام کنید. 

https://t.me/unique123uf  لینک کانال کمپین بازپس گیری مبالغ سرمایه گزاری شده ی، شرکت یونیک فایننس، برید اونجا کامل توضیح داده چطور و با چه متن دقیقی شکایت کنید و یه شکایت هم که تو منطقه 31 انجام شده باید ضمیمه شکایت تون بکنید، نگران نبتشیدمهندس کیانی نامی خداخیرش بده پیگیر کارامون هست