2777
2789
عنوان

ریزش مو کرونا

797 بازدید | 62 پست

کسی بوده اینجا ریزش مو بعد کرونا داشته باشه؟چقدر طول کشید؟من دکتر هم رفتم ولی زیاد فرقی نکردم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم داشتم ریزش بخاطر کرونا دوستام که دکتر رفتن نتیجه نگرفتم منم تصمیم گرفتم خودم درمانش کن با توجه به اطلاعاتم که تو این زمینه دارم خداروشکر که ریزشش قطع شد ولی خب هنوز اون جاهایی که کمتر شده رویش مجدد نداشته

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
وااای دکتر نرفتی؟؟ شوهرم موهاش نصف شده خیلی ناراحت

نرفتم وقت ندارم😔😔😔

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن
منم داشتم ریزش بخاطر کرونا دوستام که دکتر رفتن نتیجه نگرفتم منم تصمیم گرفتم خودم درمانش کن با توجه ب ...

چیکار کردی میشه بگی

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
منم داشتم ریزش بخاطر کرونا دوستام که دکتر رفتن نتیجه نگرفتم منم تصمیم گرفتم خودم درمانش کن با توجه ب ...

چیکار کردی؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
من و خواهرم و زنداداشم هر سه با هم کرونا گرفتیم الان بعد ۳ ماه همچنان هر سه ریزش شدید داریم

من و خاله همسرم شدیدا ریزش مو داریم من قبلشم بخاطر رژیم موهام کم شده بود

من شوهرم ۳ ماه داره قرص ویتامین هم میخوره فایده نداره

فایده نداره منم میخورم فقط معده درد گرفتم 

من مامانم و خواهرم چندماه پیش کرونا گرفتند و بشدت ریزش مو پیدا کردند حتی ی دوستام کف سرش پیداست ۔۔ولی خواهرم شامپو گرفت و مکمل خورد الان داره پر میشه 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   
چیکار کردی میشه بگی

اره چراکه نه من آب پیاز زدم به موهام هفته ای سه چهار بار ولی خب خیلی بوی بدی داره کل موهام بو گرفت و بوش تا چند وقت میمونه ولی خب درمان کرد

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂