2777
2789
عنوان

💖 هر کی چادریه بیاد 💖

251 بازدید | 31 پست

سلام به همگی

اگه یکی بهتون بی احترامی کنه برای چادر چی بهش میگین؟

یا مثلا دوست بی حجاب دارین؟

مشکلی ندارین؟ من خودم خجالت میکشم 😭

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باید خجالت بکشه نه شما

عزیزدلم میشه بهم رای بدی کلا یه ساعت وقتم مونده واقعا نیاز دارم برای حاجت دلت صلوات میفرستم😓

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=616773

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀

نه...حرف دیگران اهمیتی برام نداره...دوستامم پوششای مختلف دارن....

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

میگم تو پوششت رو خودت انتخاب کردی 

منم پوششم رو خودم انتخاب کردم *من چادری نیستم حجابم کامله ولی*

دوست بی حجاب هم ندارم خوشبختانه دوستام مثل خودمن

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

ارثیه حضرت زهرا خجالت نداره

هرکس که مسخره میکنه،بهتره به خودش توی آینه نگاه بندازه

سعی کن با افرادی که باعث بد شدن حالت میشن،ارتباطت رو به حداقل برسونی

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
رای دادم عزیزم

واقعا ممنون از لطفت🥺❤️

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀

اینو که میگم به همه ی چادریا نیست بعضیاشون خوبن 

ولی من هرچی دیدم خوشحال شدم ک چادر نمیپوشم  نمیگم بده ؛ ولی خب باید حرمت نگهداشت بعضیا چادر میپوشن فک میکنن خدان یا هرکی مانتوییه خرابه درکل مت هرچی دیدم اوکی نبوده