2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از سطل زباله گالریت ریکاوری کن خب

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .
میشه ولی بی کیفیتن

پروفت چقد خوبه 🙂😂

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

تو گوشی های شیائومی هرچی رو حذف کنی میرن تو سطل زباله ک تا یکماه میمونن_اگ کسی بخاد برگردونه ازونجا میره ورمیداره_نمیدونم گوشیای دیگم داره یا نه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

فعلا هیچ عکسی نگیر 

تا برم گوکل پلی نگا کنم ببینم چی داره😐😂

تو گوشی های شیائومی هرچی رو حذف کنی میرن تو سطل زباله ک تا یکماه میمونن_اگ کسی بخاد برگردونه ازونجا ...

گوشی منم شیائومی هستش اما میرم تو سطل زباله نیستن

اره خیلی خوشگله🤭😂

جاذاب لاناتی🙂😂

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز