2777
2789
عنوان

پسره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 45 پست
وات د هل چون گفتی مرسی یعنی عاشقت شده😂😐باا یذره یواششش😐

نهههههههه،چون نوشت مرسی بدم اومد،انتظار داشتم بیشتر صحبت کنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم حرفشو لایک کن بسوزه😐😂 ولی خب توهم فق اینو👌دادی

خخخ استوری واتس اپ بود

ن ی استوری دیگه هم گذاشته اونو نمیبینم بسوزه🤣🤦

بااازم اون پسره باید سر صحبتو باز میکرد خب

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خوب جواب داده.که‌.فک کنم تو انتظارت بیشتر بود

اره،چون حس میکنم نخ میده بهم🥴تو تاپیکم گفتم 

کجاست تاپیکش؟

عنواتش:داداشا اقایون بیاین

لینکشو نمیتونم بذارم خطا میده

اره،چون حس میکنم نخ میده بهم🥴تو تاپیکم گفتم 

بعضیا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.بعضیا هم کلا اینطورین و فک میکنن نخ دادنه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند