2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

442 بازدید | 18 پست

من ۲۵ سالمه و دوتا بچه کوچیک  دارم. دیپلم ریاضی دارم و بنابه دلایلی ادامه تحصیل ندادم. به صورت آموزشگاهی زبان رو دنبال کردم و الان چندتا شاگرد خصوصی دارم. چندوقتیه به سرم زده بهمن ماه ورودی دانشگاه آزاد رو شرکت کنم اما موندم زبان بخونم یا مهندسی کامپیوتر؟(درسم خیلی خوب بود و استعداد خوبی داشتم) بعضی از اطرافیان هم که تحصبل کرده و بیکارن میگن اصلا دانشگاه نرو و همین زبان رو تخصصی و آموزشگاهی ادامه بده.

نظرشما چیه؟ ادامه تحصیل بدم یا نه؟ اگه آره چه رشته ای؟

حسبی الله و نعم الوکیل، نعم المولا و نعم النصیر

آره ادامه بده، منتها با توجه به اینکه بستر کارت فراهمه و الان مشغولی، من میگم همون زبان بخون، چرا به سراسری فکر نمیکنی؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

ادامه تحصیل خوبه منم فوق لیسانس دارم میخوام ادامه تحصیل بدم .

به نظرمن هرکدوم که بیشتربهشون علاقه داری وازمون بده زبان هم خوبه فعلا بازار کارش 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ادامه بده، منتها با توجه به اینکه بستر کارت فراهمه و الان مشغولی، من میگم همون زبان بخون، چرا به ...

چون ۷ ساله از گرفتن دیپلمم میگذره. هیچی از دروس دبیرستان رو یادم نمیاد حس میکنم نمیتونم دولتی قبول شم

برو همین زبانو بخون برات خوبه بچه هاتم مادر تحصیل کرده دارن تو مملکت ما اینقد مدرک گراییه مدرک مهم تراز سواده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

والا زن داداشام یدونشون رشته اش ریاضی فیزیک یدونه ریاضی محض  یدونشون فوق لیسانس یدونشون دکترا دانشگاه دولتی

بیکارن پسر داییم مهندس ای تی بیکاره 

اگه میخوای درس بخونی ی رشته ای بخون بازار کار داشته باشه 

ی حرفه ای دنبال کنی بنظر من خعلی پول بیشتر میتونی دربیاری تاااا درس بخونی بریی دنبال کار

ادامه تحصیل خوبه منم فوق لیسانس دارم میخوام ادامه تحصیل بدم . به نظرمن هرکدوم که بیشتربهشون علاقه د ...

جدی؟ آخه میگن مدرک دانشگاهی زبان اصلا به کار نمیاد

چون ۷ ساله از گرفتن دیپلمم میگذره. هیچی از دروس دبیرستان رو یادم نمیاد حس میکنم نمیتونم دولتی قبول ش ...

آره راست میگی سخت میشه برات، ولی ادامه تحصیل بده حتما، منم بچه هام کوچیکن، تازه دکترام تموم شده، باز امسال ارشد یه رشته دیگه شرکت کردم، یکم سخته اما خوبه من درس میخونم حس بهتری دارم 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
آره راست میگی سخت میشه برات، ولی ادامه تحصیل بده حتما، منم بچه هام کوچیکن، تازه دکترام تموم شده، باز ...

چقد فعالین شما😍😍😍

منم اینطوریم که وقتی درس میخونم کلی حس خوب دارم حس میکنم کارمفیدی انجام دادم. شما شاغل هم هستین؟

چقد فعالین شما😍😍😍 منم اینطوریم که وقتی درس میخونم کلی حس خوب دارم حس میکنم کارمفیدی انجام دادم. ...

بله عزیزم تدریس میکنم، آره خیلی خوبه، من حس رشد بهم دست میده😍

والا زن داداشام یدونشون رشته اش ریاضی فیزیک یدونه ریاضی محض  یدونشون فوق لیسانس یدونشون دکترا د ...

خب‌چرا؟ اونی که دکتری داره که میتونه تو همون دانشگاه تدریس کنه

بله عزیزم تدریس میکنم، آره خیلی خوبه، من حس رشد بهم دست میده😍

خیلی ممنون از راهنماییتون😍

واقعا ازتون انگیزه گرفتم برای ادامه

جدی؟ آخه میگن مدرک دانشگاهی زبان اصلا به کار نمیاد

چرا خیلی خوبه، من پدرم مترجمی خونده، الان کارشم مترجم به شرکته، تدریسم می‌کنه تو موسسات، ترجمه انجام میده و.. 

نمیدونم بچه هایی که مدرک دانشگاهی ندارن اینقدر فضای شغلی براشون فراهمه یا نه 

خیلی ممنون از راهنماییتون😍 واقعا ازتون انگیزه گرفتم برای ادامه

موفق باشی ان شاء الله عزیزم