پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5955 عنوان ارز دیجیتال 121 بازدید | 9 پست بچه هام من یه میخوام کاربا ارز دیجیتال رو یاد بگیرم چند روزه درگیرشم تو رو خدا کسی اگه میدونه کمکم کنه الان من واردش شدمو ۱۰۰تومن ریختم و ارز بیت کوین خریدم در این مرحله هستم ایا درسته این الان یعنی چی کاش همه چی درست بشه 1400/08/19 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5955 احراز هویت شدی؟ از چ صرافی خریدی؟ احراز هویت شدم از رمزینکس کاش همه چی درست بشه
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11679 سایت فراچارت آموزش رایگان داره .قبلا یادمه برای فارکس گروه تلگرام داشت ببین ارز دیجیتال هم گروه داره یا نه افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
رویاyشیرین عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 2057 از صرافی باید بگیری به این اسونیا نیست یاد گرفتنش بزن نت اطلاعات بگیر در ضمن بیت کوین خیلی گرونه یه ارز ارزون بخر
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11679 کسی نیس 🙄 من بلد نیستم عزیزم کاش قبلش یکم آموزش میدیدی بعد شروع میکردی افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5955 من بلد نیستم عزیزم کاش قبلش یکم آموزش میدیدی بعد شروع میکردی نمیدونم با ۱۰۰تومن رفتم داخلش که ببینم چجوریه چه اتفاقی می افته هرچی میخونم نمیفهمم چی به چیه میگم اگه واردش بشم کم کم یاد میگیرم 🙄 کاش همه چی درست بشه
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11679 نمیدونم با ۱۰۰تومن رفتم داخلش که ببینم چجوریه چه اتفاقی می افته هرچی میخونم نمیفهمم چی به چیه میگم ا ... فیلم آموزشی ببین .یوتیوب وفراچارت ببین احتمالا کارت راه میفته افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )