2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه دقیقا مثل شما بود حالاتم. سه روز بعد موعدم اولش لکه بینی داشتم و دیگه پریود شدم. چاره فق ...

اخه دارم‌داکسی سایکلین مصرف میکنم شبی یه دوته برا جوشای صورتم میترسم یه وقت باردار باشم‌ضرر داشتا باشه برا بچه

اخه دارم‌داکسی سایکلین مصرف میکنم شبی یه دوته برا جوشای صورتم میترسم یه وقت باردار باشم‌ضرر داشتا با ...

منم دقیقا مثل شما.اما آزیترو میخوردم. قطعش کردم. صبر کن یه هفته... تازه من استرسم گرفتم ک نکنه باردار باشم کلی این ماه دارو روده خورده بودم... اما صبر کردم پریود شدم ... استرس نداشته باش شاید شدی

......🐰 نوعروس
منم دقیقا مثل شما.اما آزیترو میخوردم. قطعش کردم. صبر کن یه هفته... تازه من استرسم گرفتم ک نکنه باردا ...

اره منم خیلی قرص خوردم امروز میرم‌بیبی میزنم خیالم راحت باشه هر چی خیره 

اره منم خیلی قرص خوردم امروز میرم‌بیبی میزنم خیالم راحت باشه هر چی خیره 

انشاا... بهترین رقم بخوره برات...

من نو عروسم. ماه های اول هر روز قبل پریودی با استرس بیبی چک میذاشتم ک نکنه باردار باشم. رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری. به این راحتیام باردار نمیشی. الان دیگه باید درمان کنم و اقدام واسه بارداری...

......🐰 نوعروس
انشاا... بهترین رقم بخوره برات... من نو عروسم. ماه های اول هر روز قبل پریودی با استرس بیبی چک میذاش ...

هر  چی خیره برات عزیزم‌

طود خوب میشی منم پارسال رفتم چکاپ پیش زنان گفت یه کیست کوچولو داری خوب شد زود با دارو