سلام
من دیروز بیبی چک گذاشتم بعد ۲ ساعت مثبت شد
امروز دوباره گذاشتم زیر ۵ دقیقه + شد
البته خط دوم کمرنگ بود هم دیروز هم امروز
دو سه روزیم هست دردی شبیه درد پریودی دارم
عایا میشه گفت حامله ام؟
غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله
چند ماه انتظار کشیدی؟ من از مهرپارسال تا حالا دارو هورمون آمپول عکس رنگی iui ..... افسوس...
به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.
به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.
بچه ها ماکلا ماهی دوسه بار رابطه داریم روزای تخمک. گذاری به نظرتون کافیه؟