2777
2789
عنوان

بیخوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 36 پست
من دیر میخابم ولی ازونور تا ساعت ۱ خوابم خیلی بده قبل از دخترم شاغل بودم خوابم‌منظم‌بود چون مجبور بو ...

من الان یه سالی میشه وضعم همینه

قشنگ راس ساعت ۸ و نیم ۹ خود به خود بیدار میشم، بعدشم دیگه خوابم نمیبره تا دوباره ۶ صبح روز بعد😑

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهریور کرونا گرفتم وسطای شهریور خوب شدیم همه تنظیم خوابمون پاشید از هم مامانم و داداشم دو ماهه بهتر شدن من و بابام تا دیروز یازده صبح هم بیدار بودیم دیگ من ساعت دوازده ظهر خوابیدم اونم خوابید تا 4بعد مامانم بیدارش کرده بود اومد بالا سرم قلقلکم داد گفت نمیزارم بخوابی بلند شو که حداقل بتونی ساعت دوازده و یک بخوابی😂

معجزه شد به خدا الان من بازده و نیم خوابیدم الان بیدار شدم عین چی سرحالم

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
ذهن انسان لجبازه.باهاش مقابله کن با تمرین.مغزو گول بزن بگو اصلا نمی خوام بخوابم .می خوام بیدار باشم ...

من ذهنم اگه حرف حالیش میشد این وضعم نبود، بعدم بگم نمیخوام بخوابم؟ اینجوری که همون ۲ ساعت خوابمم میپره😂

باهوشا بی خوابن 😂

دقیقا.اکثر کسانیکه چیزی اختراع کردن یا به جایی رسیدن چه شبهایی که صبح کردن و چه روزهایی که نخوابیدن

ولی ادم خوش خیال و بی فکر مثل خرس می خوابه  

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  
من شهریور کرونا گرفتم وسطای شهریور خوب شدیم همه تنظیم خوابمون پاشید از هم مامانم و داداشم دو ماهه به ...

خیلی بده 🤕حالا شما بخاطر کرونا بوده من دیگه برا چیه بیخوابیم؟😑

خیلی بده 🤕حالا شما بخاطر کرونا بوده من دیگه برا چیه بیخوابیم؟😑

خیلیییی

من یک هفته مه سرکلاس های آنلاین بودم نه سر کار بابام بهم تقلب میرسوند جواب میدادم می‌گرفتم می‌خوابیدم🤒😂

خب تلاش کن بسپار به یکی مثل بابام بیاد از خواب موقعی که خوابی بیدارت کنه

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
خیلیییی من یک هفته مه سرکلاس های آنلاین بودم نه سر کار بابام بهم تقلب میرسوند جواب میدادم می‌گرفتم ...

😂😂

خب عزیزم من مشکلم اینه خوابم نمیبره

بعد دوباره بسپرم یکی بیاد بیدارم کننه؟😑😐

من ذهنم اگه حرف حالیش میشد این وضعم نبود، بعدم بگم نمیخوام بخوابم؟ اینجوری که همون ۲ ساعت خوابمم میپ ...

با تمرین کردن. اصلا خواب برات مهم نباشه چون بدن اگر کمبود خواب داشته باشه واکنش نشون میده.جوری می خوابونتت که هفت اسمونم نبینی

برا چی می گم ذهن لجبازه مثلا بگو من امشب می خوام زود بخوابم اگر خوابت برد.

با تمرین کردن. اصلا خواب برات مهم نباشه چون بدن اگر کمبود خواب داشته باشه واکنش نشون میده.جوری می خو ...

😂😂😂

خب چه تمرینی؟

اینو که قبول دارم کلا مغز من هر چی میگمو یا بر عکس میگیره یا به رو خودش نمیاره😂

جالب اینجاس من هیچوقت احساس خستگی یا کمبود خوابم نمیکنم

فقط کلافه میشم که چرا خوابم نمیبره😑

😂😂😂 خب چه تمرینی؟ اینو که قبول دارم کلا مغز من هر چی میگمو یا بر عکس میگیره یا به رو خودش نم ...

نکته مهم اینه.منم کمبود خواب دارم ساعت 5 یا 6 می خوابم و ساعت 9 صبح بیدار میشم.در واقع خواب عمیق ندارم.اگر 10 ساعت هم بخوابی خوابت عمیق نباشه فایده نداره

مثلا بعضی وقتها موقعه خواب پنبه می کنم تو گوشام بجای ساعت 9 بیدار شدن ساعت 11 بلند میشم

روز ببینم چشمام درد بکنه بخاطر بی خوابی یه شال می بندم دور چشمام یک ربع استراحت بهش میدم