2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

...

میدونم تو الان اونقدرحالت بده که تنها راه راحتی و نجات خودتو تو خودکشی میبینی

ولی به این فکر کن که با خودکشی کردن نه تنها بهتر نمیشی بلکه یه درد به دردای دیگت اضافه میشه ، هیچ خودکشی موفقیت آمیز نیست، اینو کسی داره بهت میگه که خودش ۴ بار اقدام به خودکشی کرده، فقط یه پشیمونی میمونه برات بعدش و دردای اضافی تر

و این که نه تنها خودتو اذیت میکنی بلکه اطرافیانتم به همون اندازه و حتی بیشتر زجر میکشن

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
                                 ...

هرکی به اندازه لیاقت خودش حرف میزنه. 

یه بی لیاقت یه چیزی گفته شما نزار انقدر برات مهم باشه. ذکر بگو نماز بخون با خدا درد و دل کن تا آروم بشی‌.

بعدشم خودتو بزن به بی تفاوتی. ولش کن بسپارش به خدا. سعی کن انقدر قوی و موفق بشی که خودش با دیدنت حرف بخوره و بقیه هم بفهمن عیب از اون بوده.

...

ول کن بابا من خواهرم  جلو  همه بهم به حرفها و تهمتیی زد  بعدم منو زد. درسته چند روزی ناراحت بودم بعد تموم شد گفتم یه احمق و بیشعور و حسوده من چرا باید خودمو عذاب بدم  من متاهلم اون محرد برداشت جلوی کل فامیل الکی گفت تو شب عروسیت دختر نبودی و خراب بودی و از این حرفها  دیگه از این بدتر که حرفی نیست که ولی من گفتم اصل خداست که بدونه  من چه جوری بودم   اذیتاش هنوزم ادامه داره ولی دیگه اصلا اهمیت نمیدم به حرفاش و کاراش بره از حسودی بمیره برام مهم نیس  اینو گفتم بدونی این راهش نیست که بخوای به خاطر یه احمق خودتو از بین ببری 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
                                 ...

خب اونا یه چیزی گفتن تو که با این کارت باعث میشی بیشتر ضعیف تر دیده بشی، تو روشون وایسا از این به بعد و ار خودت دفاع کن، دهن این مردم همیشه بازه برا حرف زدن و ایراد گرفتن، تو به این فکر کن اگه خوب نبودی خدا هیچوقت خلقت نمیگرد

امیدوارم که وجودت پر از آرامش بشه و حال دلت خوب بشه❤

هر چیز که در جستن آنی، آنی...