2777
2789
عنوان

دندونای خیلی بدم 😪

189 بازدید | 19 پست

سلام خانوما به نظرتون دندون پزشک چه شکلی میتونه دندونامو درس کن خیلی ناجورن 

دندون اضافه دارم خیلی بده کج و معوج هم هستن 🤒

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر ارتودنسی اون راهنماییت میکنه دندون اضافه رو هم  راه کار دارن براش

دکتر خوب تو تهران میشناسین؟

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
ترس نداره از چیش می‌ترسی 

بزرگ شده مطمئنا جراحی داره 

از اینش میترسم 

من بچه بودم یادمه واسه ارتودنسی، 4تا دندون کشیدم

منم دندونام خیلی بد بود

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
من بچه بودم یادمه واسه ارتودنسی، 4تا دندون کشیدم منم دندونام خیلی بد بود

الهی😪🤒

من بچه بودم یادمه واسه ارتودنسی، 4تا دندون کشیدم منم دندونام خیلی بد بود

الان خوب شده ؟

دکتر خوب تو تهران میشناسین؟

آره میشناسم

ببین خدا منو سر راهت گذاشت

خدا دوست داره

دکتر هادی درویش پور

فوق العادست بی نظیر

بزن تو گوگل  ادرسش  میاد

برو پیشش ویزیت شو  

ویزیتشم رایگانه