2777
2789

من hcg زدم و 11 روز بعد بی بی زدم که منفی بود.. روز 14 بزنم نشون میده ینی؟ راستی 10 روز بعد امپول هم رو روز لکه بینی داشتم که دوفاستون خوردم قطع شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی دیگه طاقتم سر اومده همش روزشماری میکنم

من شنیدم ۱۵ روز بگذره نشون میده

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
شما میدونین لک لانه گزینی چطوریه؟ فقط یبار میاد یا ادامه داره

واسه هرکی فرق میکنه

بعضیا اصلا ندارن بعضیا یه دونه لکه س ، بعضیا حتی یه خونریزی خیلی سبک یکی دو روزه دارن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
تو سایت خوندم آز خون بدی خون رقیق میشه و باعث سقط میشه... ترسیدم و گفتم بی بی بزنم  البته نمید ...

نمیدونم والا من الان اولین بار بود که می شنیدم این حرفو

واسه هرکی فرق میکنه بعضیا اصلا ندارن بعضیا یه دونه لکه س ، بعضیا حتی یه خونریزی خیلی سبک یکی دو روز ...

دمن و روز داشتم کم و زیاد میشد ولی درحدی نبود که لباس زیرمو کثیف کنه... دلم خوشه میگم کاش لانه گزینی بوده باشه

امپول استرادیول زدم و دوفاستون خوردم بعدش

شما میدونین لک لانه گزینی چطوریه؟ فقط یبار میاد یا ادامه داره

من لکه بینی افتادم دکترم شیاف داد چند روز بعدش خوب شدم

فک کنم زیاد ادامه دار نیست نهتیت یه روز بیاد 

تو همه خانوما اتفاق نمی افته

شما الان چقد از اقدامتون گذشته 

برا من بعد دوهفته ابنا علایم بارداریم شروع شده بود نمیدونستم باردارم

من لکه بینی افتادم دکترم شیاف داد چند روز بعدش خوب شدم فک کنم زیاد ادامه دار نیست نهتیت یه روز بیاد ...

قبل از تست لکه بینی داشتین یا بعد مثبت شدن؟ 

گفت یا میتونی شیاف بزاری یا دوفاستون بخوری

من لکه بینی افتادم دکترم شیاف داد چند روز بعدش خوب شدم فک کنم زیاد ادامه دار نیست نهتیت یه روز بیاد ...

من روز 14 hcg زدم و 24 ساعت بعد و دوباره 24 ساعت بعد اقدام کردم بعد از اون یه شب در میون 

قبل از تست لکه بینی داشتین یا بعد مثبت شدن؟  گفت یا میتونی شیاف بزاری یا دوفاستون بخوری

بعد مثبت شدن و سونو واژینال

فقط شیاف

عزیزم باید برین پیش دکتر 

حالا زوده صبر کن موعدت بشه