2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

486 بازدید | 40 پست

سلام...خیلی دلم گرفته..اوضاع روحیم درهمه..خونه هم ک طبق معمول بحث و اینا داره و واقعا انرژیمو می گیره..خودمم پریودمو اصلا اوضاع روحیم خوب نیست...دلمم تنگه برا اونی ک نیست...بچه ها تا حالا فکر کردین هیچ چاره ای ندارین و ندونین باید چیکار کنین؟دلم گرفته بیاین حرف بزنیم تروخدا...تنهام

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  🤍🪴🤍

شبت بخیر

آره من تجربه ش رو دارم

تو شرایطی بودم که نه از دست خودم برای خودم کاری بر میومد نه از دست هیچ بنی بشری..

وقتی که واقعا هیچ راهی و هیچ کسی نتونست برام کاری بکنه به خدا پناه بردم.. نه به این خاطر که برام کاری انجام بده (چون مثل این بود که مرده رو بخوام زنده کنه).. همچین چیزی هم نخواستم..

باعث شد کم کم آرامش بگیرم و به زندگی برگردم..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
چی بگیم؟؟☹️

نمی دونم هر چی فقط دلم میخواد حرف بزنیم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

این چند روز چندین بار اومدم و سر زدم اما دیدم خبری ازت نیست

نگرانت بودم

خداروشکر که یه خبری از خودت گذاشتی ❤️

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .