2777
2789
عنوان

🌼⚘🌸اگ حاجت داری بیا🌸⚘🌼

80 بازدید | 15 پست

سلام 🌸 امشب شب چهارشنبه شب امام رضای غریبمون هست❤❤ ایشون دست همه غریبا رو هم میگیره فرقی نمیکنه ک مسلمون باشی و سنی باشی..هر کی باشه واسه آقامون یکطوره🥺🌼 صلوات امام رضا((( اللهمَ صل عَلی علی بن موسی الرضا المرتضی)) هر تعداد ک میتونین اعلام کنین🥺🙏 الهی ک هیچکس از این سفره صلوات امام رضا دست خالی برنگرده❤❤ اعلام کنین...ب نیت ظهور آقامون و حاجت روایی هممون 🙏❤

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

۱۰۰ تا میگم برام دعا کنید

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنین که محتاج نگاه آقام به زندگیم 🙏

دعاتون میکنم 🙏

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
۱۰۰ تا میگم برام دعا کنید

حاجت روا بشی بحق امام رضا 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
۸ تا برای منم دعا کنید ان شاء الله به حاجتم برسم 

۲ تا التماس دعا 

دعا کنین که محتاج نگاه آقام به زندگیم 🙏 دعاتون میکنم 🙏

۱۰۰تا میگم برام دعا کنید ممنون

۳۰ تا

ممنون انشالله شما هم حاجت روا بشین 

یا ضامن آهو

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹