سلام 🌸 امشب شب چهارشنبه شب امام رضای غریبمون هست❤❤ ایشون دست همه غریبا رو هم میگیره فرقی نمیکنه ک مسلمون باشی و سنی باشی..هر کی باشه واسه آقامون یکطوره🥺🌼 صلوات امام رضا((( اللهمَ صل عَلی علی بن موسی الرضا المرتضی)) هر تعداد ک میتونین اعلام کنین🥺🙏 الهی ک هیچکس از این سفره صلوات امام رضا دست خالی برنگرده❤❤ اعلام کنین...ب نیت ظهور آقامون و حاجت روایی هممون 🙏❤
میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹