2821
2789

خوشبحال تمام لاغرا.۱۰ کیلو اضافه دارم کاش میشد بدم به شما 😥

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحال تمام لاغرا.۱۰ کیلو اضافه دارم کاش میشد بدم به شما 😥

من چهل کیلوام دهدکیلوتوبده من✋😂

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
من چهل کیلوام دهدکیلوتوبده من✋😂

کاششش میشد کاش. حاضر بودم ۱۵ کیلو بدم‌ اصلا.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

همون دیگه باید معده اتو بزرگ کنی تند تند بخور اگه کم میخوری بجای ۳ وعده ۵ ۶ وعده بخور 

بزور ک‌میکنم پایین گاهی وقتا حالم بد میشه خخخ میشم‌موش مرده اینقد میخورم

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑
کاششش میشد کاش. حاضر بودم ۱۵ کیلو بدم‌ اصلا.

ن ۱۵دیه زیاد بودهمون ده راضیم😂😂😂

کجا بیام مبادله کنیم؟😁

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
ن ۱۵دیه زیاد بودهمون ده راضیم😂😂😂 کجا بیام مبادله کنیم؟😁

😂😂پشت کوه قاف😂😂😂

موفق باشی گلم  تازه شیر محلی هم بگیر بجوشون روزی  س لیوان بخور  قرص زینک هم استفاده ...

مرسی عزیز دلم . ایشالا توام ب وزن دلخواهت برسی

اره از اینور دوست دارم کمرم باریک از اینور میگم چاق خوبه . جاریم ۴۴ بود نمیدونم چیکار کرد شده ۸۵ لام ...

شوخی میکنی دیگه، یعنی ۸۵ شده الان این یه حُسنه؟؟؟؟ 🤮🤮🤮 والله خارج از ایران بری یه ذره توپر باشی بقیه مسخره ت میکنن، والله حالم بد شد🤧

شوخی میکنی دیگه، یعنی ۸۵ شده الان این یه حُسنه؟؟؟؟ 🤮🤮🤮 والله خارج از ایران بری یه ذره توپر باشی ب ...

اره بخدا کلا گرد شده تحویل هیچکسم نمیگیره دیگه خخخخ من تا ۶۰ دوست دارم بشم